Tesla televizori donose kino ugođaj u vaš dom

Smart televizori brenda Tesla na tržištu su prisutni uz široku ponudu bez konkurencije u svom cjenovnom rangu.

Danas vam preporučujemo da vaš naredni televizor bude uređaj kompanije Tesla, a u m:tel ponudi možete izaberati onaj koji vam najviše odgovara. Ono što im je zajedničko jeste sve njih odlikuje odličan ugao gledanja, veliki izbor dimenzija, pažljiva izrada i savremen dizajn.

Tesla 32S393BH nudi nekoliko formata gledanja – dinamički, standardni, prirodni, filmski, stadionski i lični. Ekran je veličine 32”, rezolucija je 1366×768, a frekfrencija osvježavanja je 60HZ. Stereo Dolby Digital zvučnici će se pobrinuti za kristalno čist zvuk dok gledate omiljene TV sadržaje. Posjeduje mogućnost da priključite USB, HDMI, RF IN, SCART, AV i slušalice.

Model TESLA 42Q310BF FHD nudi sjajno korisničko iskustvo sa ekranom od 42” koji donosi žive boje i odličan kontrast. Posjeduje MPEG redukciju koja je zadužena za čistu sliku, a uz jednostavna podešavanja, opcije povezivanja na različite pametne uređaje su lako razumljive svim korisnicima.

TESLA 50Q310BU je model koji dolazi sa ekranom od 50” i snažnim zvukom za koji se pobrinuo Dolby Digital. Posjeduje 2 USB priključka, 3 HDMI ulaza, mogućnost priključivanja slušalica te dvije godine garancije.

Više informacija o ponudi Tesla televizora na rate potražite na www.mtel.ba ili saznajte besplatnim pozivom na broj 0800 50 000.