Hisense televizori nude savršeno korisničko iskustvo

Riječ Hisense je sinonim za kvalitet te su se televizori ove kompanije zasluženo našli u bogatoj m:tel ponudi.

U pitanju su modeli Hisense 43A6K (Smart), od 43 inča, i Hisense 65A6K (Smart), od 65 inča, koji će oplemeniti svaki dom.

Oba nude sliku vrhunske čistoće, impresivan zvuk i zabavu bez granica, tako da će vam pri odabiru televizora jedini “problem” biti da li da se odličite za model manjih ili većih dimenzija. Naravno, to najviše zavisi od prostorije u koju ga planirate smjestiti, pa ni to nije teško procijeniti.

Radi seo 4K televizorima koji će se pobrinuti da uronite u svaki sadržaj i uživate više nego ikada u omiljenim utakmicama, filmovima… ali i video igrama. Zahvaljujući naprednim ugrađenim algoritmima, boje su čiste i maksimalno prirodne, a svaki detalj je naglašen bez obzira na nivo osvjetljenja prostorije.

Izvor fotografije: Hisense

Ovi uređaji unijeće u vaš životni prostor još ugodniji zvuk, bogatije basove, jasnije dijaloge… Njihovom kupovinom obezbijedićete sebi i svojoj porodici kino ugođaj u kojem možete uživati kada god to poželite. U kombinaciji sa bogatom m:tel IPTV ponudom uzbudljivih sadržaja ćete imati na pretek, tako da nikada neće biti prostora za dosadu.

Hisense daljinski upravljač reaguje na glasovne komande, te možete upravljati svojim TV-om pritiskom na samo jedno dugme. Imate i mogućnost prenosa video sadržaja sa svog mobilnog telefona na televizor i uživanja u njemu na velikom ekranu.

Više informacija o ovim Hisense televizorima, koje u m:tel-u možete platiti na rate, bez kamate, možete pronaći na www.mtel.ba ili dobiti pozivom na broj 0800 50 000.