Vrijedan poklon uz kupovinu telefona Galaxy Z Flip 4 i Fold 4

Uz svaki kupljeni Samsung Galaxy Z Fold4 5G 12/256GB ili Z Flip4 5G 12/256GB u m:tel-u na poklon dobijate Galaxy Watch 5 Graphite 44mm ili Galaxy Watch 5 Pink Gold 40mm.

Ovo je još jedan razlog više da probate neki od preklopnih telefona iz Samsung-ove serije.

Galaxy Z Flip4 je preklopni uređaj koji nakon sklapanja po širini postaje manji i praktičniji za nošenje. Dimenzije telefona su 165.90 mm x 71.90 mm x 6.90 mm, što ga čini izuzetno praktičnim za nošenje i korišćenje jednom rukom. Sa težinom od samo 192 g, Galaxy Z Flip 4 je lagan, ali mu ne manjka robusnosti.

Kada je riječ o performansama, Galaxy Z Flip 4 ne razočarava. Sa 8 GB RAM-a i internom memorijom od 128 GB, možete skladištiti sve svoje omiljene sadržaje bez brige o prostoru. Ako vam je potrebno još više prostora, podržana je i micro SDXC eksterna memorija.

Galaxy Z Flip 4 ima impresivnu kameru. Glavna kombinuje četiri objektiva – 108 MP, 8 MP, 2 MP i 2 MP, omogućavajući vam da uhvatite svaki detalj sa kristalnom jasnoćom. Sekundarna kamera od 16 MP idealna je za selfije visokog kvaliteta.

Baterija od 3700 mAh osigurava da vaš telefon ostane upaljen tokom cijelog dana, dok Li-Po tehnologija obezbjeđuje brzo punjenje i dugotrajnu izdržljivost.

Izvor: mtel.ba

Galaxy Fold 4 je telefon koji kada se rasklopi postaje pravi tablet sa značajno većom površinom ekrana, čime transformiše način na koji koristite svoj telefon.

Dimenzije ovog telefona su impresivne. Visina od 155.10 mm, širina od 133.10 mm i “debljina” od samo 6.30 mm čine ga izuzetno elegantnim i lakim za nošenje. Ipak, kada se otvori, Galaxy Z Fold 4 otkriva ogroman 7.6” Dynamic AMOLED ekran sa rezolucijom od 1812 x 2176 px i bogatstvom boja koje će vas oduševiti.

Sa 12 GB RAM-a i internom memorijom od 256 GB, Z Fold4 pruža dovoljno prostora i snage za sve vaše potrebe.

Kada je riječ o fotografiji, glavna kamera kombinuje tri objektiva – 50 MP, 10 MP i 12 MP, omogućavajući vam da uhvatite svaki trenutak sa nevjerovatnom jasnoćom i detaljima. Sekundarna kamera od 4 MP savršena je za selfije visokog kvaliteta.

Baterija Li-Po tipa osigurava dugotrajnu izdržljivost i pouzdanost, tako da možete uživati u svim funkcijama Z Fold4 telefona tokom cijelog dana bez brige o punjenju.

Izvor: mtel.ba

Na sajtu m:tel možete vidjeti detaljne specifikacije ovih uređaja, te po kojim uslovima uz vaš tarifni paket možete platiti neki od ovih telefona na rate, bez kamate.