Realme 11 Pro+ stiže sa kamerom od 200 MP

Ljubitelji brenda Gucci sigurno s nestrpljenjem iščekuju predstavljanje novog Realme 11 Pro+ pametnog telefona, jer se za njegov izgled pobrinuo upravo bivši dizajner te modne kuće Matteo Menotto.

Izgled telefona predstavljen u okviru najave na sajtu kompanije pokazuje jako lijep i elegantan uređaj bijele boje, sa zlatnim detaljima. Okvir telefona je “zlatan”, dok je zadnji dio kućišta presvučen vještačkom kožom, koju uspravno “presijeca” šav sa kombinacijom zlatne i srebrne boje.

Mora se priznati da Realme 11 Pro+ zaista izgleda skupocjeno, što je sigurno i bio cilj kompanije Realme. Jedan od njegovih glavnih aduta biće glavna kamera, od čak 200 MP.

I ostale karakteristike potvrđuju da se radi o vrhunskom modelu, koji će opravdati uloženi novac. Naime, Realme 11 Pro+ 5G trebao bi imati 6,7 inčni AMOLED, FHD+ rezolucije i osvježenja od 120Hz. Procesor bi trebao biti MediaTek-ov, u kombinaciji sa do 16GB RAM-a i do 1TB interne memorije. Mediji prenose da bi kapacitet baterije trebao biti 5000mAh te da će podržavati 100 W punjenje.

Da li će sve biti baš tako saznaćemo početkom naredne sedmice, tačnije 10. maja, kada je zakazana kineska premijera.

Realme uređaje možete pronaći u bogatoj m:tel ponudi.