Pregledali smo sedmični program za vas

Izdvojili smo neke od sadržaja koje možete pogledati ove sedmice na programima iz m:tel IPTV ponude.

Ponedjeljak, Cinemax, Lov u 20.00 (pozicija kanala 353)

Nakon očeve smrti, Giorgio, Mattia, Silvia i Luca moraju se pomiriti sa tim da im je otac ubio majku i s finansijskim problemima. Stoga konačno prihvataju izazov koji je pokrenuo Luca: lov u šumi, na kakav su išli kao djeca.

Utorak, 24 Kitchen, Alex Polizzi: tajne Španije u 20.00 (pozicija kanala 505)

Putopisna televizijska emisija prati avanture poznate britanske voditeljke Alex Polizzi dok istražuje ljepote Španije. Emisija se fokusira na različite regione, gradove i kulture u Španiji, pružajući gledaocima jedinstven uvid u raznolikost ove zemlje.

Srijeda, HBO, Liga Pravde Zacka Snydera u 19.00 (pozicija kanala 350)

Bruce Wayne (Ben Affleck) udružuje snage s Dianom Prince (Gal Gadot) s planovima za regrutovanje tima metaljudi koji će zaštititi svijet od nadolazeće prijetnje katastrofalnih razmjera. Zadatak se pokazuje težim nego što je Bruce zamišljao jer se svaki od regruta mora suočiti s demonima iz vlastite prošlosti kako bi prevazišli ono što ih je sputavalo, dopuštajući im da se okupe i napokon oforme neviđenu ligu heroja. Sada ujedinjeni, Batman (Affleck), Wonder Woman (Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) i Flash (Ezra Miller) možda su zakasnili da spasu planetu od Steppenwolfa, DeSaada i Darkseida…

Četvrtak, Superstar TV, Smrtonosno oružje 4 u 22.05 (pozicija kanala 300)

Zaplet četvrtog nastavka počinje u luci Los Anđelesa. Policijski narednici Riggs (M. Gibson) i Murtaugh (D. Glover) love ribu zajedno sa svojim nametljivim pomoćnikom Leom (J. Pesci). Umjesto ribe ulove brod koji prevozi kineske imigrante kao ropsku radnu snagu…

Petak, FOX, Dole ljubav u 21.00 (pozicija kanala 305)

Barbara Novak dolazi u Nk kako bi promovisala svoju novu knjigu “Down with Love”, svojevrsni vodič za žene koji u nekoliko koraka objašnjava kako da dođu u ravnopravnu poziciju u krevetu i na poslu, a za tako nešto im više ne treba sladunjava romansa. Knjiga postaje bestseler, pa glavni urednik magazina “Know” želi da njegova zvijezda istraživačkog novinarstva, veliki zavodnik, Catcher Block intervjuiše Barbaru. No Block ima bolju ideju, predstaviće joj se pod lažnim imenom, zavesti je i u novinskom tekstu je razotkriti kao prevaranta koja i sama želi staromodnu ljubav i porodicu.