Nećete pogriješiti, m:tel IPTV ima dobre filmove!

Maskirani osvetnik, mučen strašnom prošloću, pokušava srušiti nasilničku vladu, u filmu “O za osvetu”, na TV 1000 u subotu, 22. oktobra 2022. godine u 21.00 čas.

Radnje smještene u totalitarističku Britaniju, film ”O za osvetu” priča je o mladoj radnici Evi koju iz smrtno opasne situacije spašava maskirani muškarac poznat samo kao “O“. Odlična akciona drama…

Akcioni triler, film “Osveta” zaslužuje da se nađe u samom vrhu zavidne karijere slavnog režisera Tonija Skota. Gledajte na Pink Thriller, u nedjelju, 23. oktobra u 18.00 časova. U glavnim ulogama Kevin Kostner i Entoni Kvin.

Majkl Kohran punih je dvanaest godina bio oficir američke ratne mornarice. Odlučivši da se povuće, krene u potragu za Meksikancem Mendezom, nekadašnjim kolegom koji bi mu možda pomogao da osmisli svoj novi život. I zaista, Mendez, imućan i uticajan čovjek, koji ima prste i u lokalnoj mafiji, pozove ga na svoje imanje u Meksiko. Kohran na njemu upozna Maraju, Mendezovu ženu, koja je mlada i privlačna. Među njima se razvije strastvena veza kakvu nisu mogli ni zamisliti. Dvoje ljubavnika spremni su rizikovati sve što imaju kako bi ostali zajedno…

U provokativnoj drami režisera Dejvida Finčera, Edvard Norton i Bred Pit glume nezadovoljnog čovjeka i njegovog harizmatičnog drugara koji osnuju tajni klub za mlade muškarce, gdje oni daju oduška frustracijama tako što se na smrt prebijaju. Film “Borilački klub”, na programu je u srijedu, 26. 10. 2022. godine na TV Cinemax 2 od 23.30 časova.

Depresivni čovjek (Edvard Norton) koji pati od nesanice upoznaje čudnog prodavca sapuna po imenu Tajler Durden (Bred Pit) i uskoro počinje da živi u Tajlerovom jadnoj kući pošto njegov savršeni stan raznese eksplozija. Njih dvojica iz dosade osnuju tajni klub sa strogim pravilima i tuku se s drugim muškarcima kojima je preko glave svakodnevnog života. Ovo savršeno partnerstvo biva poljuljano kad Marla (Helena Bonam Karter), nepozvana učesnica grupa za podršku, privuče Tajlerovu pažnju.

Četvrtak, 27. oktobra u ponoć na TV Prva preporučujemo romantičnu dramu “Srećković”. Hak Čiver je talentovani mladi pokeraš, srčani igrač koji uvijek ide na sve ili ništa.

To ipak nije slučaj kada se radi o njegovom odnosu sa ženama, jer se trudi da izbjegne odgovornost i ozbiljne veze. Kada upozna mladu pjevačicu Bili Ofer od nje dobija nekoliko lekcija o riziku i nagradama u životu. U Las Vegasu uskoro počinje svjetsko prvenstvo u pokeru, i Hak se sprema da ga osvoji. Istovremeno on se trudi da osvoji i mladu pjevačicu. Pored mnogo problema koji ga muče najveći je taj što na turniru učestvuje njegov otac L.C. Čiver, dvostruki svjetski prvak u pokeru, koga Hak prezire zbog toga što je prije mnogo godina napustio njega i njegovu majku…

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu https://mtel.ba/tv-svijet i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.

Osim IPTV platforme, u dobrim filmovima, serijama i dokumentarcima, možete da uživate i putem m:SAT satelitske televizije.