Ako ste za dobre filmove, budite uz m:tel IPTV!

Dvije sestre bore se za naklonost kralja Henrija VIII, u filmu “Dvije kćerke za kralja”, biografskoj drami u subotu, 15. oktobra 2022. godina na TV AMC u 15.45 časova.

Sestre Ana (Natali Portman) i Mari Bolejn (Skarlet Johanson) pod pritiskom su oca i ujaka koji traže od njih da očuvaju porodično ugledno nasljeđe i da osiguraju njihov prosperitet time da jedna od njih zadobije ljubav engleskoga kralja Henrika VIII. Međutim, kako se one nastane na dvoru, shvate da je tamo život mnogo komplikovaniji, nego što je bio u provinciji gdje su ranije živjele. Uskoro se i njih dvije, od sestara koje se vole, pretvore u dvije suparnice…

Već dan kasnije, u nedjelju, 16. oktobra 2022. godine u terminu od 22.40 časova preporučujemo romantičnu ratnu priču “Francuska svita”, na Televiziji Republike Srpske.

Romantična ratna drama o ljubavi koja se rodila na početku nacističke okupacije Francuske između francuskinje i njemačkog vojnika. Lusila Endžilije živi na selu i sa svojom autoritarnom svekrvom čeka vijesti o mužu koji je u vojsci. Nijemci okupiraju Francusku i vojnici se smještaju seljacima u kuće. Njemački poručnik Bruno Falk dodijeljen je domaćinstvu porodice Endžilije. Ispočetka ga Lusila pokušava ignorisati, ali njegovo ljubazno ponašanje i sviranje ipak privlače njenu pažnju. A kad sazna za tajnu vezu svoga muža, okrene se Bruni…

 

Akcioni film “Foke tim šest: Napad na Osamu bin Ladena”, prati članove američkog Foka tima šest kroz njihovu obuku za misiju koja kulminira neustrašivim cjelonoćnim napadom na skrovište Osame Bin Ladena u Pakistanu 2011. godine. TV HBO, utorak, 18.10. u 16.50 časova.

“Foke tim šest: Napad na Osamu Bin Ladena” akcioni je film koji se fokusira na američki mornarički tim Foke šest koji je ubio Osamu Bin Ladena u njegovom skrovištu u Pakistanu, 2011. godine. Film prati članove Foka tima šest kroz njihovu obuku za misiju koja kulminira neustrašivim cjelonoćnim napadom na Bin Ladenovo skrovište. U početku Foke nisu ni znale da im je meta najtraženiji čovjek na planeti. Kad tim konačno shvata da je Bin Laden njihova meta, film prikazuje intenzivne emocije koje članovi tima osjećaju kad shvataju da imaju priliku da lično eliminišu najomraženijeg neprijatelja Sjedinjenih Američkih Država i osvete se za napade jedanaestog septembra.

 

Srijeda, 19.10.2022. godine, na TV CINEMAX možete pogledati film “Čudo” u 20.00 časova. Film prati mladu monahinju koja se iskrada iz manastira da bi riješila neku hitnu stvar, ali se nikad ne vrati. Istraga policijskog detektiva o njenoj sudbini otkriva tragove i otkrića koja vode ne samo do istine, već i do čuda.

Podijeljen na dva poglavlja, film prati mladu monahinju Kristinu dok se iskrada iz svog izolovanog manastira da bi se pobrinula za neku hitnu stvar. Njeno zagonetno putovanje vodi je po cijelom gradu, ali ona izgleda nije u stanju da riješi svoj problem i pronađe čovjeka kojeg traži. Bez rješenja, vraća se uveče, ali na povratku u manastir zadesi je neočekivana sudbina. Drugi dio filma bavi se Marijusom Predom, odlučnim policijskim detektivom koji pokušava da shvati šta joj se dogodilo. Marijus ponavlja Kristinino putovanje, korak po korak, kroz sva mjesta koja je posjetila. U savršeno preslikanoj strukturi, njegova istraga otkriva tragove i otkrića koja vode ne samo do nedokučive istine iza Kristininog misterioznog djelovanja, već, moguće, i do stvarnog čuda.

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu https://mtel.ba/tv-svijet i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.

Osim IPTV platforme, u dobrim filmovima, serijama i dokumentarcima, možete da uživate i putem m:SAT satelitske televizije.