Premijere na Fox kanalima

U okviru m:tel IPTV-ja na Fox kanalima gledajte nove sezone i nove epizode poznatih serija

Na kanal FoxCrime su stigle dvije nove serije

 „Pemine uloge“ i „Detektiv Ričardi“

Četvrtkom od 22.00 časa, od 06. oktobra, premijerno se emituje prva sezona serije „Pemine uloge“, a holivudska zvijezda Rene Zelveger glavna je glumica ove kriminalističke mini-serije. Drama je zasnovana na istinitom događaju  i govori o ubistvu Betsi Farije iz 2011. godine. Istraga će na kraju dovesti do jezive zavjere, jedne naizgled obične žene – Pem Hap (Zelvegerova), koja će se umjesto Betsinog supruga, koji je negirao ubistvo supruge, naći na optuženičkoj klupi.

U petak 28. oktobra, od 22.00 časa, premijerno pogledajte novu krimi-dramu “Detektiv Ričardi”. Godine 1930. ulice Napulja pune su krvavih zločina i mladi detektiv ne može da podnese neriješen slučaj. Zahvaljujući svojoj nadarenosti, može da vidi duhove pokojnika i pročita njihove posljednje misli. Ova kletva ga progoni svaki dan. Smještena u magloviti Napulj, ova priča je moćna kombinacija policijske misterije i naučne fantastike, koja pomoću uzbudljive naracije, originalnog glavnog lika i nezaboravnih sporednih likova otkriva pravo značenje života i bola.

Na kanal FoxLife stigle su nove epizode serija

Dobra samarićanka Sem“ i „Obični Džo“ i druga sezona serije „Transplantacija“ 

Utorkom od 22.00 časa, emituju se nove epizode prve sezone serije „Dobra samarićanka Sem“. Uzbudljiva i emotivna priča uvukla nas je u začarani krug medicine, u kom doktore sa svakom novom smjenom, čeka sve više izazova. Dr Sem Grifit, koju tumači Sofija Buš, poznata i po roli Erin Lindzi koju je igrala u prve četiri sezone “Čikaške policije”. I dalje pratimo kako dr Grif prkosi Seminom autoritetu i osporava njenu medicinsku ekspertizu, kao i da li će doktorski dvojac otac – ćerka ikada moći da popravi napete odnose među njima, tako stručno kao što liječe srca svojih pacijenata?

Obični Džo” je sve samo nije običan! Nove epizode ove dramske serije, čiju prvu sezonu pratimo srijedom u 22.00 časa, govori o onome o čemu svako od nas često razmišlja – o izborima na koje se život svodi. A nekada ono što uradite u jednom trenutku, može da promijeni sve. Ova nova, iskrena drama prati Džoa Kimbreua (igra ga Džejms Volk, poznat po ulogama u “Stražarima”, “Ljudima sa Menhetna”, “Zoološkom vrtu”), koji se suočava sa najvažnijom odlukom u životu: odabirom jednog od tri moguća puta poslije diplomiranja. Hoće li postati doktor, policajac ili rok zvijezda, zavisi samo od njega, ali bilo koja odluka nosi i posljedice koje će biti zanimljivo posmatrati. Tri paralelne priče prate Džoa 10 godina nakon diplomiranja, kao i ljude oko njega, pokazujući neočekivane načine na koje se stvari mijenjaju, a ostaju iste. Džo će shvatiti da nema “pravog” izbora, jer šta god da se dogodi, njegov život je uvijek neuredan, uzbudljiv, težak, nepredvidiv i lijep.

U novim epizodama druge sezone, četvrtkom od 22.00 časa pratimo uzbudljivu medicinsku dramu „Transplantacija”. Radnja se u drugoj sezoni iz Sirije preselila u Kanadu, u kojoj glavni junak, dr Bašir Hamed (igra ga Hamza Hak), ponovo prevazilazi brojne prepreke kako bi nastavio svoj rad u visokorizičnom svijetu ambulantne medicine. Bašir je dobio specijalizaciju u najvećem odjeljenju hitne pomoći, u najboljoj bolnici u Torontu, ali tu su ga tek sačekale muke. Njegovo radno, ali i životno, iskustvo je drugačije i ne uklapa se baš tako lako u novi kolektiv. Međutim, njegova strast za medicinom i za spašavanjem ljudskih života, je postala zarazna.

Na kanal Fox stigle su nove sezone serija

Okružen mrtvima“, „Završna igra“ i „Krv i blago“ 

Od 3. oktobra, ponedjeljkom u terminu od 22.55 časova, počelo je premijerno emitovanje posljednjih osam epizoda finalne sezone (11) serije „Okružen mrtvima”. Pred ljubiteljima postapokaliptične sage, koja je u više navrata obarala rekorde gledanosti, dva puta osvajala i sedam puta bila nominovana za Emi nagradu, slijedi konačan rasplet decenijske borbe za opstanak preživelih u svijetu kojim vladaju haos i živi mrtvaci. Sat otkucava za sve, a nove prijetnje vrebaju iza svakog ugla. Sve vodi ka konačnom, sudbonosnom danu. Hoće li ih pojedinačna putovanja ujediniti ili će ostati zauvijek razdvojeni?

Serija „Završna igra” stiže 18. oktobra, a njenih 10 epizoda emitovaće se utorkom od 22.00 časa. Ostvarenje iz 2022. godine, priča je o pljački i o tome koliko daleko će neki ljudi ići za ljubavlju, pravdom i najvrijednijom robom na svijetu: istinom. Triler o Eleni Federovoj (Morena Bakarin), međunarodnoj trgovkinji drogom koja je nedavno uhapšena, uzbudljiv je, jer, čak i u zatvoru, Elena vodi niz koordinisanih pljački banaka. Dok počinje da otkriva svoje opasne motive, federalnoj agentkinji Tarnerovoj postaje gotovo opsesivna misija da sruši Elenu. Ali, kako ništa nije baš tako jednostavno, ubrzo će se otkriti da dame s jedne i druge strane zakona imaju vezu iz prošlosti koja će uticati na situaciju u sadašnjosti.

Druga sezona serije „Krv i blago”, premijerno stiže 26. oktobra kroz 13 epizoda koje možemo  gledati srijedom u 22.00 časa. Spoj istoričara i lukave kradljivice može da bude opasno dobar, te u ovoj akciono-avanturističkoj drami oni su se udružili kako bi uhvatili okrutnog teroristu, koji prodajom ukradenog blaga finansira svoje terorističke napade. Genijalni stručnjak za antikvitete Deni Meknamar (Met Bar) i zgodni vješti lopov – kradljivica umjetnina Leksi Vaziri (Sofija Pernas)  ovog puta vode nas u još uzbudljiviju pustolovinu.