Huawei Watch Fit – udoban i koristan

Huawei Watch Fit Graphite Black je elegantan i funkcionalan pametni sat koji pruža korisnicima brojne mogućnosti praćenja zdravlja i fizičke aktivnosti.

Sa svojim modernim dizajnom i praktičnim funkcijama, ovaj sat je idealan dodatak svakodnevnim aktivnostima.

Pruža korisnicima brojne funkcije koje olakšavaju praćenje zdravlja i kondicije.

Huawei Watch Fit Graphite Black je moderan i elegantan sat sa velikim AMOLED ( 1,64 inča, rezolucije 280 x 456 px) ekranom osjetljivim na dodir. Sat ima tanko kućište od nerđajućeg čelika i udoban silikonski kaiš. Njegova izdržljivost omogućava nošenje tokom sportskih aktivnosti i svakodnevnih obaveza.

Ovaj pametni sat je opremljen brojnim senzorima za praćenje zdravlja. Može pratiti korisnikov san, otkucaje srca i nivo stresa. Takođe ima funkcije praćenja fizičkih aktivnosti kao što su hodanje, trčanje, biciklizam i plivanje. Sat ima više od 90 sportskih načina rada, koji omogućavaju precizno praćenje različitih vrsta treninga.

Huawei Watch Fit Graphite Black je, takođe, opremljen GPS-om, što omogućava precizno praćenje rute i udaljenosti tokom outdoor aktivnosti. Sat ima i funkciju upozorenja na dugotrajno sjedenje, podsjećajući korisnike da se redovno kreću i vode zdraviji način života.

Osim opisanog, posjeduje senzor brzine, žiroskop, magnetometar, optički čitač otkucaja srca, senzor ambijentalnog svjetla, mjerač stresa..

Pored praćenja zdravlja, Huawei Watch Fit ima i pametne funkcije kao što su notifikacije sa pametnog telefona, kontrola muzike i mogućnost prikaza vremenske prognoze. Sat podržava i funkcionalnost za praćenje menstruacije, koja je posebno korisna za žene.

Zahvaljujući dugotrajnoj bateriji (180 mAh) Huawei Watch Fit može trajati do 10 dana sa jednim punjenjem. Sat je takođe otporan na vodu (5ATM standard) do 50 metara dubine, što ga čini pogodnim za nošenje tokom plivanja ili tuširanja.

Budite moderni, pratite svoje fizičke aktivnosti i uživajte u komunikaciji uz m:tel ponudu pametnih satova, a Huawei Watch Fit možete odabrati za 45 KM mjesečno u Top tarifi.

Više informacija pronađite na vama najbližem m:tel prodajnom mjestu ili na adresi mtel.ba.