Želite retro jednostavan telefon – nova Nokia 110 4G je upravo ono što tražite

Ako niste ljubitelj pretraživanja interneta i društvenih mreža i telefon vam je potreban samo za obavljanje poziva i slanje poruka – nova Nokia 110 4G (2022) je idealan izbor za vas.

Radi se o četvrtom telefonu sa brojem „110“, ali nije u pitanju nastavak prošlogodišnjeg modela 110 4G, nego onog iz 2019. godine. Najnoviji uređaj je u retro stilu, sa simpatičnim kučištem, a korisnici mogu da biraju između tri boje – roze, plave i crne. Nokia telefoni poznati su po kvalitetu i fizičkoj izdržljivosti, a iz kompanije i ovoga puta tvrde da korisnici neće biti iznevjereni.

Simpatičnog oblika, nova Nokia 110 proizvedena je u Indiji i najprije će se prodavati na tržištu te zemlje. Modeli u crnoj i plavoj boji koštaju nevjerovatnih 21,40 dolara, dok je rozi nekoliko dolara skuplji. Uz ovaj dual-SIM telefon, sa osnovnom 2G konekcijom, dolaze i besplatne slušalice.

On, takođe, ima automatsko snimanje poziva, a posjeduje i microSD slot koji podržava kartice do 32 GB, što je dovoljno prostora za skladištenje mnogo muzičkih albuma. Naravno, tu je i FM radio, baterijska lampa, kao i neizostavna nova verzija igre Snake.

Na zadnjoj strani telefona nalazi se skromna kamera od 0,3 MP, a telefon koristi bateriju od 1.000 mAh. Sve u svemu – jedna moderna verzija slavne Nokia-e 33 10, sa više nego pristupačnom cijenom.