Vivo Y72 ima šta da ponudi

Vivo Y72 je kvalitetan, cjenovno pristupačan uređaj, koji može zadovoljiti i potrebe zahtjevnijih korisnika.

Radi se o izdržljivom telefonu, jako dobrih karakteristika.

Pokreće ga MediaTek MT6833 procesor, u kombinaciji sa 8/128 GB memorije, koji omogućava igranje igara i obavljanje svih drugih zadataka bez ikakvih poteškoća.

Ekran je 6,58-inčni Super AMOLED, sa 1080 x 2408 px, na čijem se vrhu, u centralnom dijelu, nalazi selfi kamera od 16 MP, zahvaljujući kojoj je moguće snimiti kvalitetne fotografije.

Na zadnjoj strani smješten je trostruki sistem kamera, sa glavnom od 64 MP, pored koje je pozicionirano ultra širokougaono sočivo od 8 MP, kao i makro kamera od 2 MP. Zahvaljujući njima u uslovima dobrog osvjetljenja možete snimiti vrhunske fotografije, kao i video snimke.

Baterija, od 5000 mAh, jedan je od aduta ovog modela. Ona je zaslužna za to što Vivo Y72 možete da koristite tokom cijelog dana sa jednim punjenjem. Iz kompanije naglašavaju da uz štedljivi način rada baterija može da potraje i dan i po do dva. Telefon podržava punjač od 18 W, koji bateriju napuni za oko sat i po vremena.

Vivo Y72 dolazi u dvije atraktivne boje – Graphite Black i Dream Glow, a njegove dimenzije su: visina -168 mm, širina – 75,40 mm, debljina – 8,90 mm.

U kompanije m:tel ovaj telefon je trenutno u top ponudi, tako da ga možete kupiti na rate, uz popust. Iskoristite ovu sjajnu priliku. Više informacija na www.m:tel.ba.