Telefon Alcatel 1s (2021) donosi svestranu pouzdanost

Brend koji je mobilne telefone počeo proizvoditi još 1996. godine sada u ponudi ima konkurentnu seriju pouzdanih pametnih telefona, od kojih izdvajamo Alcatel 1s

Alcatel 1s 2021 je telefon nižeg cjenovnog ranga koji nudi sve što je potrebno prosječnom korisniku. Ukoliko telefon upotrebljavate prije svega za lagane igrice ili pretraživanje interneta i društvenih medija, obavezno ga razmotrite kao jednu od najpovoljnijih opcija.

Glavna njegova prednost jeste to što posjeduje stražnji senzor otiska prsta. Dolazi u sjajnoj crno-plavoj boji sa HD ekranom visokim 6,52 inča i pokreće ga najnoviji operativni sistem Android 11.

Glavna kamera trostruke stražnje konfiguracije ima 13 MP. Druga i treća imaju 2 MP, ali se razlikuju po makro i dubinskim sočivima. Makro sočivo vam omogućava precizno snimanje krupnog plana, dok dubinsko sočivo fotografijama daje dodatni kvalitet. Za selfije je tu kamera od 5 MP koja može snimati 1080 p video.

Slabija strana ovog budžetskog telefona jeste njegov RAM od 3 GB, dok mu je interna memorija 32 GB. Baterija od 4000 mAh obezbjeđuje više od 7 sati rada na ekranu. Sasvim dovoljno za osobe koje telefon ne koriste veoma učestalo tokom cijelog dana.

Pogledajte ponudu kompanije m:tel u preporučenoj S Net+ tarifi. Možda je Alcatel 1s pravi telefon za vas.