Premijere na FOX Life kanalu

U okviru m:tel IPTV-ja u januaru na Fox Life kanalu premijerno pogledajte

Neko od nas laže“

Prva sezona serije „Neko od nas laže“, čijih osam epizoda premijerno gledamo svakog ponedjeljka od 9. januara sa početkom od  21.55 časova, temelji se na radnji istoimenog romana Karen M. Makmanus.

U fokusu je pet učenika srednje škole Bejvju, koji jednog ponedjeljka odlaze na kaznenu nastavu: štreberka Bronvin, koja se sprema da pohađa Jejl i nikada ne krši pravila, ljepotica Adi, slika i prilika savršene princeze, kriminalac Nejt, koji već ima opomenu pred isključenje iz škole zbog dilovanja narkotika, sportista Kuper, sa odličnim rezultatima u bejzbolu, i Sajmon, prognanik iz društva, koji je napravio ozloglašenu aplikaciju na kojoj objavljuje tračeve o svim učenicima. Prije nego što se bude oglasilo zvono za kraj kaznene nastave, Sajmon će biti mrtav. Čini se da njegova smrt nije nesrećni slučaj. U ponedjeljak je umro, a u utorak je planirao da okači sočne tračeve o svima koji su bili sa njim u učionici. Štreberka, ljepotica, sportista i kriminalac osumnjičeni su za njegovo ubistvo. Svi oni imaju tajne, pitanje je samo ko je od njih spreman na zločin da bi ih sačuvao.

 Specijalizant

Od 10. januara, svakog utorka od 21.55 časova, kroz 13 epizoda premijerno pratimo šestu sezonu medicinske drame „Specijalizant“, koja se fokusira na privatne živote i profesionalne izazove doktora i medicinskog osoblja Memorijalne bolnice Čestejn Park.

Članovi medicinskog tima ove ustanove, na čelu sa Konradom Hovkinsom, i dalje neumorno rade na rješavanju zamršenih slučajeva, ne zaustavljajući se ni pred čim da bi spasli svoje pacijente. Čak i onda kada se suočavaju sa problemima u sopstvenim životima. Peta sezona bila je burno poglavlje za naše heroje u bijelim mantilima. Preživjeli su nekoliko velikih brodoloma, ali posljedice se i dalje osjećaju, posebno nakon gubitka voljene medicinske sestre Nikolete Niki Nevin (Emili Vankamp).

Ulozi su u šestoj sezoni nikada veći, dovodeći glavne junake do krajnjih granica, dok se bore za živote pacijenata.

Novi Amsterdam

Šesta, ujedno i finalna sezona medicinske drame „Novi Amsterdam” stiže 11. januara koju možemo pratiti srijedom od 21.55 časova, kroz novih 13 epizoda.

Poslije burne godine u kojoj je rukovodstvo Novog Amsterdama doživjelo dramatičnu promjenu, optimistični i voljeni Maks Gudvin vratio se na čelo ove medicinske ustanove. Prije nego što ponovo bude uzeo uzde bolnice u svoje ruke, Maks će najprije morati da se pozabavi sopstvenim životom, koji je bio bačen u neizvesnost na kraju četvrte sezone. On i njegov tim će u novu misiju krenuti sa optimizmom i sebi zadatim obećanjem da isprave sve dosadašnje greške. Njihovo novo načelo jeste da svaki dan ispune zadovoljstvom i srećom, i da se sa ljudima koje vole snažnije povežu.

Otkriće vještica

Sa vješticom Dajanom Bišop ponovo se družimo od 31. januara, radnim danima od  20.55 časova kroz sedam epizoda treće i finalne sezone serije „Otkriće vještica”.

U posljednjoj sezoni serije, Metju i Dajana vraćaju se s putovanja iz 1590. i zatiču tragediju u Set-Turu. Moraju da pronađu stranice koje nedostaju iz „Knjige života”, kao i samu knjigu prije nego što bude prekasno. Neprijatelji se spremaju za borbu protiv njih, a čudovište iz Metjuove prošlosti, koje je do tada čekalo pritajeno, dolazi da se osveti…

Serija je zasnovana na romanu „Knjiga života”, posljednjem dijelu bestseler trilogije Debore Harknes.

Kanal Fox Life dostupan je svim korisnicima m:tel IPTV paketa.