m:tel IPTV – platforma za uživanje u dobrim filmovima!

U filmu „Rok kraljica”, nekonvencionalnoj, ali toploj porodičnoj drami, ostarjela rokerka vraća se kući otuđenoj porodici nakon godina koje je provela na turneji slijedeći svoje snove i pokušavajući da popravi odnose sa svojim voljenima. Pink Movies, subota, 20. april, u 11.00 časova.

Izvor fotografije: Pink Movies

Trostruka dobitnica „Oskara“ Meril Strip uzima električnu gitaru i prihvata sasvim novi posao – kao žestoka rokerka, pjevačica i gitaristkinja – u vedroj komediji „Rok kraljica“. U filmu prepunom muzike i nastupa uživo, Strip glumi Riki, gitarsku heroinu koja se odrekla svega zbog sna o rock'n'roll slavi, ali sad se vraća kući da popravi odnose s porodicom. Strip glumi sa svojom stvarnom kćerkom Memi Gamer, koja igra njenu fiktivnu kćerku… muzika, komedija, drama – sve u ovom filmu.

Denzel Vašington i Forest Vitaker potpisuju glavne uloge u filmu „Moć riječi“, biografskom i dramskom ostvarenju koje je na programu u nedjelju, 21. aprila, u 14.55 časova na STAR TV.

Izvor fotografije: STAR TV

Kontroverzni profesor Tolson, u borbi sa izazovima svakodnevice, preispituje društvene i moralne vrijednosti svoga doba, te koristi neuobičajene i okrutne metode podučavanja kako bi formirao debatni tim svog koledža. Debatni tim niže neuspjehe, ali studenti i njihov profesor odlučni su da nastave protiv priznatog nacionalnog šampiona, debatnog tima univerziteta Harvard.

„Izlet u Pariz“ je film o ljubavi i brizi jednih za druge, usprkos našim razlikama. TV Cinemax, ponedjeljak, 22. aprila, u 20.00 časova.

Izvor fotografije: TV Cinemax

Odvijajući se u rasponu jedne sedmice, film je priča o dvjema sestrama, Inger i Elen, i o tome kako njihov odnos izazove dugo iščekivano putovanje autobusom u Pariz. Kad Inger grupi objavi svoje probleme s mentalnim zdravljem, sestre doživljavaju sažaljenje jednog dijela saputnika i čistu diskriminaciju drugog. Po dolasku u Pariz, ubrzo postaje jasno da Inger ima skriveni plan koji se tiče osobe iz njene prošlosti, što na kraju cijelu grupu uključi u njenu potragu za odgovorima.

U srijedu, 24. aprila, u terminu od 23.35 časova, preporučujemo da pogledate uzbudljiv, akcioni kriminalistički triler, film “Keš i metak” na TV AMC.

Izvor fotografije: TV AMC

Nakon što je izvedena velika pljačka banke, svi dokazi upućuju na vlasnika banke i njegove moćne klijente. Dok grupa FBI agenata u svojoj istrazi kopa dublje ispod površine slučaja, brutalni napadi se nastavljaju i postaje jasno da se radi o zavjeri većih razmjera nego što su u početku pretpostavili.

 Za više informacija o sadržajima m:tel IPTV-ja, m:SAT-a i ON TV-a posjetite mtel.ba/tv-svijet.