TCL televizori – za imerzivno kino iskustvo u vašem domu

Htjeli mi to priznati ili ne, televizor je jedan od najvažnijih uređaja u našem domu. Pored toga što nam omogućava da se informišemo, uživamo u sportskim, muzičkim, filmskim… sadržajima, on nam je na neki način i dobro društvo kada smo sami. 

Zbog toga je važno da je kvalitetan, a upravo takvi nalaze se u m:tel ponudi. Ovog puta predstavljamo vam TCL modele iz m:tel ponude. Svaki od njih može zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike.

Modernog dizajna, sa izuzetno tankim okvirom ili potpuno bez njega, TCL televizori su pravi ukras svake prostorije i na zidu mogu izgledati poput pravog umjetničkog djela.

Oštra, čista slika pruža savršen vizuelni doživljaj, naročito u mraku, dok Dolby Audio garantuje kvalitet zvuka koji će ispuniti sva vaša očekivanja.

U m:tel ponudi možete pronaći TCL televizore različitih serija i dimenzija. Konkretno, radi se o modelima TCL 55P631 (Android), TCL 65C643 (Android), TCL 50C645 (Android)TCL 40S5400A (Android)  i TCL 43C645 (Android).

Izvor fotografije: TCL

Svaki od njih pružiće vam imerzivno kino iskustvo, tako da vam u slobodno vrijeme nikada neće biti dosadno. Uz ove uređaje, na kojima su boje žive, ali oku ugodne, a detalji naglašeni, osjetićete dublju povezanost sa pričama koje gledate i muzikom koju slušate, a igranje igrica biće uzbudljivije nego ikada.

I pored toga što se radi o najmodernijim televizorima, jednostavni su za korištenje, te su pogodni za sve generacije.

Više informacija o svakom od ovih modela, koje u m:tel- u možete platiti na rate, bez kamate, potražite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.