Napeti triler Rizična igra na Superstar TV

Ljubitelji trilera danas u 15.40 i u noći sa petka na subotu (20. april) od 1.45 imaju priliku da na Superstar TV (pozicija broj 6 u osnovnom m:tel IPTV paketu) gledaju uzbudljivi film Rizična igra, koji je okupio sjajnu glumačku ekipu i pobrao simpatije publike.

U glavnim ulogama našli su se slavni glumci Ben Affleck, Gema Arterton, te muzička zvijezda Justin Timberlake.

U filmu iz 2013. godine, koji je režirao Brad Furman, a koji je sniman na egzotičnim lokacijama u Centralnoj Americi, mladi student sa Prinstona, Richie (Justin Timberlake), igra onlajn poker kako bi došao do novca za školarinu. Kada shvati da ga je kompanija koja održava kockarske sajtove prevarila, putuje u Kostariku kako bi se suočio sa vlasnikom kompanije Ivanom Blockom.

Block je impresioniran Richijevom inteligencijom i uzima ga pod svoju protekciju. Ubrzo nakon toga Richie se zaljubljuje u Blockovu saradnicu, prefinjenu direktorku Rebeccu (Gema Arterton) i prihvata svijet u kome se ostvaruju sve njegove fantazije. Ali, uskoro saznaje da je Block tražen zbog ucjene, reketa i korupcije i da je FBI agent opsednut time da Block-a i saradnike izvede pred lice pravde.