Pregledali smo sedmični program za vas

I ovog puta smo izdvojili neke od zanimljivih sadržaja iz m:tel IPTV ponude.

Utorak, Superstar TV, Ma nije on takav u 13.50 (pozicija kanala 006)

Boško je inteligentan, obrazovan, oprezan, šarmantan, romantičan i magično privlačan za žene. Ostavlja utisak čovjeka u koga se možete pouzdati. U stvarnosti, on je prevarant koji svoje manipulatorske metode najčešće primjenjuje u gradskoj željeznici, udvarajući se isključivo lijepim, usamljenim ženama i kada one “zagrizu mamac” od njih izvlači novac. Sve će krenuti naopako kada stupi u vezu sa sestrom moćnog tajkuna, koja će zbog neuzvraćene ljubavi sebi prerezati vene. Želeći da se osveti, brat će u potjeru za Boškom poslati opasne tipove. Po službenoj dužnosti za njim kreće i inspektor Gavrić, koji Boška zbog raznih prevara poznaje od ranije. Tokom potjere Boško upoznaje Marinu, sestru Gavrićeve supruge u koju se iskreno zaljubljuje. Ispostavit će se da je Marina možda veći prevarant od njega.

Srijeda, DOX TV, Misteriozni brodolomi u 19.24 (pozicija kanala 405)

Širom svijeta se po dnu naših okeana, mora i jezera nalazi raštrkanih oko tri miliona brodskih olupina. Bilo da su prirodno potonuli u drevna vremena ili da su pogođeni torpedom u ratovima tokom prethodnog vijeka, većina ih tiho čeka da bude otkrivena, da se njihove priče ispričaju i njihove tajne razotkriju. Pridružićemo se timu istraživača i pomorskih eksperata iz cijelog svijeta dok budu otkrivali, identifikovali i iskopavali tajne nekih od najfascinantnijih brodskih olupina na planeti. Od brodova za koje se vjeruje da su nestali zbog kletve Bermudskog trougla, do najveće pomorske bitke u istoriji, ovaj serijal će pomoću najsavremenije podvodne tehnologije prikupiti tragove, sklopiće dokaze u jednu cjelinu i razriješiti neke od misterija dubina.

Četvrtak, 24Kitchen, Tajne tete Cátie u 18.00 (pozicija kanala 505)

S dobrom piletinom, teta Katie predlaže tri recepta za četiri osobe. Napraviće ukusan kremasti brudet. Nastavljamo s linguinima od limuna s brokulom i ribanim sirom. Završavamo s prekrasnim pilećim pudingom. U kuhinji će napraviti čudo.

Petak, National Geographic, Otkrivanje izgubljenih zvijeri: Tajne sabljozubog tigra u 16.00 (pozicija kanala 401)

Ova epizoda se bavi jedinstvenim nalazištem u Egiptu, koje bi moglo pomoći da se riješi tajna kako su predistorijski kopneni sisari evoluirali u vrhunske okeanske grabežljivce.

Subota, Minimax, Agent 203: Smrtonosno igranje uloga u 13.05 (pozicija kanala 204)

“Znači moj tata je možda još uvijek živ?” Zamislite koliko se Zoe Stranek iznenadila kada je saznala da njen tata nije radio u Starbuksu, već je bio tajni agent koji je štitio našu planetu od invazija vanzemaljaca. Kada joj je Ulav, stari partner njenog oca i čudni vanzemaljac, to rekao, ona je odlučila da krene stopama svog oca. Ona sa svojim novim vanzemaljskim najboljim drugom i svojim najboljim prijateljima Kviglijem i Rokom, štiti našu planetu od najopakijeg vanzemaljca − generala Gora, nadajući se da će saznati šta se dogodilo njenom ocu.