Premijere na Fox kanalima

U okviru m:tel IPTV-ja na Fox kanalima gledajte nove serije i nove sezone

 Na kanal FoxLife stiže nova sezona serije „Transplantacija

 I u trećoj sezoni popularne medicinske drame „Transplantacija”, koja se premijerno prikazuje od 28.septembra, a možete je pratiti svakog četvrtka od 22.00 časa na kanalu FoxLife, doktoru Baširu Hamedu sa svakom novom životnom prekretnicom stižu još veći izazovi.

Izvor fotografije: Tailor PR

Dok čeka kanadsko državljanstvo za sebe i mlađu sestru Amiru, Bašir polako postaje svjestan da ga njegovi postupci mijenjaju. Više nije isti čovijek koji je pobjegao od građanskog rata u Siriji i utočište pronašao preko Atlantika.

Iako se tokom prethodne dvije godine odlično pokazao na poslu, sa svakim novim slučajem se i dalje mora dokazivati.

Na kanalu FoxCrime pogledajte novu seriju „Gospođa Volpe”

Italijansko-britansku krimi-dramu „Gospođa Volpe” možete gledati od 29. septembra, svakog petka od 22.00 časa na  kanalu FoxCrime.

Običnom posmatraču Silvija Foks ne upada u oči. Ona je inteligentna žena u četrdesetim godinama, koja na pitanje o svom zanimanju odgovara kako je radni vijek provela kao državni službenik. Ova tvrdnja je djelimično tačna, jer je donedavno Silvija bila špijun.

Izvor fotografije: Tailor PR

U prvoj epizodi pratimo Silviju koja stiže u Italiju na vjenčanje svoje sestričine. Međutim, mladoženja nestaje, ostavljajući mrtvo tijelo nepoznate žene u bašti, Silvija pokreće istragu koja započinje praznom kutijom za picu i ukradenom dječijom knjigom, a završava se dramatičnim obračunom sa ubicom.

Razočarana svojim poslom i u želji da se ponovo zbliži sa porodicom, Silvija odlučuje da ostane i započne novi život u Umbriji.