Pregledali smo sedmični program za vas

I ove sedmice izdvajamo za vas neke od zanimljivih TV sadržaja iz bogate m:tel IPTV ponude.

Ponedjeljak, HBO, 65 u 21:21 (pozicija kanala 350)

Adam Driver glumi pilota svemirskog broda Millsa koji nakon sudara s asteroidom pada na nepoznatu planetu… sve dok ne otkrije da se zapravo nasukao na Zemlju od prije 65 miliona godina. Sada, samo sa jednom prilikom za spašavanje, Mills i jedini preživjeli član posade, Koa (Ariana Greenblatt), moraju se probiti kroz nepoznati teren prožet opasnim praistorijskim stvorenjima u epskoj borbi za preživljavanje.

Utorak, CineStar 1, Kula od karata u 22.05 (pozicija kanala 305)

Drugom sezonon nastavlja se Kula od karata, britka politička dramska serija koja nas vodi iza kulisa moći, ambicije, ljubavi, seksa, pohlepe i korupcije u modernom Vašingtonu. Ova serija beskompromisna je studija moći, ambicije i američkog načina života, a vrti se oko Francisa Underwooda, koji je rođeni političar – dominantan, šarmantan, karizmatičan i nemilosrdan. On i njegova jednako ambiciozna supruga Claire ne prežu ni pred čime kako bi sebi prokrčili put.

Srijeda, Cinemax, Drvosječina Priča u 18.20 (pozicija kanala 353)

Pepe je drvosječa u idiličnom gradiću u sjevernoj Finskoj. U rasponu od nekoliko dana, niz događaja postepeno uništava miran i sretan život koji je imao. Pepe ipak ostaje optimističan, kao da zna tajnu postojanja koju niko drugi ne zna…

Četvrtak, Superstar, Svi sveci mafije u 17.45 (pozicija kanala 300)

Film je smješten u šezdesete i sedamdesete godine prošlog vijeka i prati događaje koji su obilježili mladog Tonyja Soprana te ga formirali u gangstera kojeg smo imali priliku upoznati u seriji Porodica Soprano.

Petak, Star, Gangsterska petorka u 21.00 (pozicija kanala 305)

Priča prati profesora koji smišlja pljačku kasina na riječnom brodu, a muzičari u njegovom ansamblu zapravo su grupa lopova koje je okupio za posao. Iznajme sobu u kući jedne starice, ali ona uskoro otkrije što spremaju, a kad odbije prihvatiti dio svote u zamjenu za ćutnju, odluče da je treba ućutkati zauvijek. Na kraju krajeva, koliko je teško umlatiti jednu krhku staricu? Ispostaviće se mnogo težim nego što se čini.