Stižu nove sezone popularnih serija: Naslovi koje ne smijete propustiti na STAR Channel kanalima

Sedma i finalna sezona popularne akcione drame „Vatrogasna stanica 19” (Station 19) stiže 1. maja premijerno na kanal STAR LIFE, gdje ćemo srijedom od 22.00 časa pratiti posljednjih 10 epizoda.

Završnica šestog ciklusa bila je veoma dramatična, a i neizvjesno je ko je od glavnih junaka preživjeo urušavanje poda na vatrogasnom balu. Radnja se nadovezuje na posljednju epizodu prethodne sezone.

Izvor fotografije: Tailor PR

Endi Herera stupa na mjesto kapetana i obećava kolegama da će biti najbolji šef koga je stanica 19 ikada imala.

Poslije dvije decenije medicinskih čuda i dramatičnih preokreta serija „Uvod u anatomiju”  (Grey's Anatomy) vraća nam se 2.maja sa jubilarnom 20. sezonom na kanal STAR LIFE,gdje ćemo je premijerno pratiti četvrtkom od 22.00 časa.

Izvor fotografije: Tailor PR

Najdugovječnija medicinska drama, sa najvećim brojem sezona, u novih 10 epizoda doživeće velike promjene. Ovo će biti prva sezona u kojoj Meredit Grej neće biti stalni član ekipe bolnice “Grej/Sloun”. Glumica Elen Pompeo imala je smanjen angažman i u prethodnom ciklusu, ali je obavljala poslove izvršnog producenta. Sada će se pojaviti u četiri epizode i kao narator najaviti i odjaviti svaki nastavak.

Nastavak legendarne krimi franšize „Mjesto zločina: Las Vegas” (CSI: Vegas) stiže 22.maja sa premijernom trećom sezonom srijedom u 22.00 časa na kanal STAR CRIME.

Izvor fotografije: Tailor PR

Pod neonskim svjetlima i sjenkama, mračne prijetnje još vrebaju u Gradu grijeha, a autori 10 novih epizoda obećavaju dramu kakvu do sada nismo vidjeli.

Na početku treće sezone, Folsomova sloboda visi o koncu, a kolege dovode u pitanje njegovu nevinost pošto se dobrovoljno predao.

Popularna krimi-drama „FBI: Najtraženiji” (FBI: MostWanted), spinof serije „FBI”, vraća se na male ekrane sa petom sezonom, koju ćemo od 28. maja gledati premijerno na kanalu STAR CRIME, utorkom od 22.00 časa.

Izvor fotografije: Tailor PR

Kroz 8 epizoda pratimo specijalnog agenta za nadzor Remija Skota i njegov tim koji imaju zadatak da pronađu i uhvate najozloglašenije kriminalce sa potjernice. Operativna grupa za bjegunce sa novom članicom kreće u Virdžiniju, nakon što misteriozni dogovor dovede do višestrukih smrtnih slučajeva.