Premijere na Fox kanalima

Na kanalu FoxCrime pogledajte 13. sezonu serije „Mornarički istražitelji”

Popularnu krimi-dramu „Mornarički istražitelji” (NCIS) premijerno gledamo od 21. avgusta, radnim danima od 21.05 časa.

Tokom 24 epizode gledaćemo naše junake predvođene Gibsom koji se tek oporavio od vatrenog finala prethodnog ciklusa u lovu na narko-dilere. U ovoj misiji neće biti sami, već će na slučaju sarađivati sa Upravom za suzbijanje narkotika američke policije.

Izvor fotografije: Tailor PR

Serijal “Mornarički istražitelji” nije samo akciona drama jer uz humor prati složenu  dinamiku ekipe koja mora da sarađuje u visoko stresnim situacijama. Od ubistava i slučajeva špijuniranja do terorističkih napada i krađa podmornica, ovi agenti istražuju sve zločine u koje su umješani pripadnici mornarice.

Na kanal FoxLife stiže prva sezona nove serije „Ljubavni život

Holivudska zvijezda Ana Kendrik glavna je glumica nove romantične komedije koju gledamo kroz 10 epizoda prve sezone od 30. avgusta, srijedom u 22.00 časa,

Ana je mlada milenijalka Darbi Karter koja se bori sa izazovima modernog svijeta u potrazi za srodnom dušom. Na ovu njenu pomalo opsesivnu misiju presudan efekat imala je trauma razvoda njenih roditelja, koju je proživjela kao tinejdžer, zbog čega je sebi dala zadatak da neće ponoviti grešku oca i majke.

Izvor fotografije: Tailor PR

Od razvedenog šefa, preko simpatičnog mladića kojeg upozna na karaokama, do ljubavi iz djetinjstva, sve te veze definišu Darbin život. Neke od njih su slatke, neke gorke, a neke su prerasle u prijateljstva za čitav život. Sve zajedno čine šarmantnu odu o romansama i zabavljanju u užurbanoj košnici zvanoj Njujork.