Premijera serije „Velika“ na HBO Max platformi

Premijeru treće sezone serije „Velika“ (The Great III.) premijerno pogledajte 13. maja na HBO Max platformi

Serija Velika je satirična, komična drama o usponu Katarine Velike od autsajderke do carice sa najdužom vladavinom u istoriji Rusije koju premijerno možete pogledati 13. maja na HBO Max striming platformi, kada u ponudu dolazi cijela sezona.

Treća sezona serije „Velika“ prati Katarinu (El Fening) i Petra (Nikolas Holt) kako pokušavaju da učine svoj brak funkcionalnim nakon nekih naizgled nepremostivih problema. Katarina je pokušala da ubije Petra, a zatvorila je i sve njegove prijatelje. Petar se nije dobro pokazao u ulozi muža, ali pokušava da bude bolji otac, lovac, kuvar… Sve ovo nije dovoljno da se osjeća dobro, dok mu vizije njegovog pokojnog oca (kojeg igra Džejson Ajzaks) pune glavu vlastitim neuspjesima.

Kreator, scenarista i izvršni producent serije je Toni Maknamara, scenarista nominovan za Oscara.

Pored HBO kanala, tu je i najnovija HBO Max usluga video kluba sa više od 4.000 sati programskih sadržaja, koje možete da gledate bilo kada, bilo gdje i koliko god puta želite na svojim pametnim uređajima. HBO Max možete aktivirati putem Moj m:tel portala, a detaljnu uputstvo potražite ovdje.