Pregledali smo sedmični program za vas

Ponuda m:tel IPTV-ja i ove sedmice je vrlo raznovrsna i bogata, a evo šta vam preporučujemo:

Ponedeljak, FOX, Ubijanje Eve u 19.00 (pozicija kanala 328)

Temeljena na novelama Lukea Jenningsa, ova serija prati Villanelle (Jodie Comer), psihopatske plaćene ubice, te Eve (Sandra Oh), žene koja je dobila zadatak da je pronađe i uhvati. Eve je pametna operativka bezbjednosne službe kojoj je dosadno i čiji kancelarisjki posao ne ispunjava njezina maštanja o bivanju špijunkom. Villanelle je otmjena, talentovana ubica koja voli luksuz koji joj njen nasilni posao pruža. Ove dvije izrazito inteligentne žene, podjednako opsjednute jedna drugom, direktno se sukobljavaju u epskoj igri mačke i miša. Serija je opisana kao spoj brutalne nestašnosti i patosa s britkim humorom, originalnošću i riskantnom akcijom.

Utorak, Cinemax, Jedan odsto vlažnije u 20.00 (pozicija kanala 353)

Nominovan za najbolji američki narativni igrani film i dobitnik nagrade za najboljeg glumca (Alessandro Nivola) u američkom narativnom igranom filmu na Tribeca Film Festivalu 2017. godine, „Jedan odsto vlažnije“ priča je o sazrijevanju, prijateljstvu i tugi. Catherine (Julia Garner) i Iris (Juno Temple), prijateljice iz djetinjstva koje se vraćaju kući s fakulteta na vruće i vlažno ljeto u Novoj Engleskoj, ispunjavaju svoje dane i noći zabavama, kupanjem bez odjeće i obnavljanjem starih veza, ali kad zajedničku traumu iz njihove prošlost postane sve teže potisnuti, razdor između njih dvije raste i svaka započne zabranjenu ljubavnu vezu.

Srijeda, HBO, Respect, 20.00 (pozicija kanala 350)

Biografska drama prati pjevačicu Arethu Franklin od njenih samih početaka u Detroitu, kad je kao djevojčica pjevala u crkvenom horu koji je vodio njen otac, do superzvijezde i kraljice soula. Aretha je u svojoj dugoj karijeri imala više od 100 pjesama na ljestvici Billboard, uključujući 17 numera koje su ušle u TOP 10 pop ljestvicu, te 20 pjesama koje su bile na broju jedan R&B ljestvice. Osvojila je 18 Grammy-ja i bila je prva žena koja je ušla u Rock and Roll kuću slavnih. Bila je više od pjevačice i njene pjesme su bile više od pjesama. Pjevala je na pogrebu za Martina Luthera Kinga te na tri inauguracije američkih predsjednika.

Četvrtak, AXN, Dobri ljekar u 21.00 (pozicija kanala 334)

Serija „Good Doctor“ američka je medicinska drama čija se radnja zasniva na istoimenoj nagrađivanoj južnokorejskoj seriji. Glavni lik je mladi kirurg Shaun Murphy, autističan genije koji stvari vidi drugačije od ostalih i koji se iz rodnog Vajominga seli u San Hoze kako bi radio u tamošnjoj prestižnoj bolnici. Zbog glavnog lika i njegove neprilagođenosti onom što nazivamo normalnim, serija je izrazito topla, puna emocija, ali ujedno prožeta dramom jer svaki slučaj koji obrađuje Shaun Murphy na svoj specifičan način je pitanje života i smrti.

Nedjelja, Superstar TV, Državni službenik u 21.00 (pozicija kanala 300)

Nastavljaju se epizode serije u kojoj operativci Državne bezbjednosti Srbije ispunjavaju zadatke u vanrednim okolnostima pandemije koja je blokirala čitav svijet. Složena operacija prebacivanja respiratora i kineskog naučnika iz Turske, kao i drugi zadaci u zemlji, komplikuju se gotovo podjednako kao i lični životi i emocije glavnih junaka. Specijalna pošiljka je stigla u Beograd drugačije nego što se očekivalo, opasni agensi su ostali na Kosovu. U novim epizodama vidjećemo kako će se ova komplikovana situacija rasplesti.