Pitanja iz inboksa – Mogu li Samsung Galaxy A34 kupiti na rate?

Vaše pitanje: Pozdrav, naišla sam na informaciju da je m:tel IPTV korisnicima dostupna serija „12 reči“, pa me samo interesuje kako je mogu pogledati?

 

MTEL ODGOVOR: Poštovana,

 

Sve epizode druge sezone serije „12 reči“, koja je od četvrtka dostupna m:tel IPTV korisnicima, možete pogledati aktiviranjem videoteke po cijeni od 7,00 KM, a koja će vam biti na raspolaganju 20 dana od dana aktivacije.

Videoteku možete da aktivirate putem opcije „IPTV shop“ u okviru glavnog menija vašeg IPTV-ja, putem portal ili aplikacije „Moj m:tel“ ili u najbližem m:tel prodajnom mjestu i uživate u 12 epizoda priče o životima ljudi koji su upleteni u kriminalne radnje, ali i borbi koju vode u sebi i sa drugima.

O sadržaju serije više pročitajte ovdje.

Uživajte u bindžovanju serije koja vas neće ostaviti ravnodušnim!

 

 

Vaše pitanje: Molim više informacija o modelu Samsung Galaxy A34 i pod kojim uslovima mogu kupiti ovaj telefon kod vas?

 

MTEL ODGOVOR: Poštovani,

 

Neki uređaji imaju tu moć da korisnicima pruže mnogo više od onoga što očekuju. Upravo takav je Samsung Galaxy A34.

 

Ovaj telefon posjeduje fantastičan 6,6-inčni Super AMOLED ekran stope osvježavanja od 120 Hz i svjetline 1000 nita, koji oživljava svaki sadržaj i pruža jasnu sliku čak i kada ste izloženi jakoj sunčevoj svjetlosti.

Prednja kamera je od 13 MP, a trostruki sistem kamera na zadnjoj strani (48 MP + 8 MP + 5MP) omogućava da na najbolji način ovjekovječite vaše važne trenutke u jarkim, živim bojama, čak i kada osvjetljenje nije najbolje. Zahvaljujući funkciji automatskog kadriranja pobrinuće se da sve što je važno stane u fotografiju i video snimak.

Napajan moćnim osmojezgrenim procesorom, Galaxy A34 će vas stimulisati da u svemu budete još uspješniji i bolji. Tu je i njegova velika baterija, kapaciteta 5000 mAh, koja, kako navode iz kompanije, može da traje i duže od dva dana.

Prilikom kupovine Galaxy A34 u m:telu na poklon dobijate masku, šest mjeseci besplatno OneDrive skladišta i dva mjeseca besplatno korištenje YouTube Premium naloga. Ovaj telefon možete platiti na rate, bez kamate.

Vaše pitanje: Vidio sam da imam pristup novoj videoteci koja se zove Viasat World. Možete li mi reći nešto više o njoj?

MTEL ODGOVOR: Poštovani,

Viasat World je naziv nove videoteke koja je dostupna svim korisnicima m:tel IPTV usluga kao i ON TV usluge.

Znači, u okviru vašeg m:tel TV paketa, u novoj i besplatnoj videoteci od sada gledajte sadržaje koji se emituju na Viasat Explore, Viasat Nature i Viasat History kanalima. Raznovrsnost emisija svakog dana donosi fascinantne i čudesne priče.

Viasat Explore je kanal koji istražuje svijet oko sebe, kao i jedinstvene priče pojedinaca koje zajedno stvaraju nevjerovatna dostignuća modernog čovječanstva.

Viasat History inspiriše gledaoce sadržajem koji predstavlja istoriju na moderan način sa uzbudljivim, istinitim pričama i istorijom koja ostavlja bez daha, od života kraljeva do vojnih poduhvata u svjetskoj istoriji.

Viasat Nature je televizijski program na kojem najbolji svjetski reporteri donose upečatljive događaje iz prirode, ispričane sa lica mjesta, kako bi  gledaoci iskusili prirodni svijet u njegovoj veličanstvenoj ljepoti.

Viasat World videoteku možete pronaći u IPTV meniju a njen sadržaj možete gledati i putem TV To Go usluge.

Uživajte u svim prednostima m:tel TV paketa, a od sada i u odličnim Viasat pričama dostupnim kad god i koliko god poželite!