Pitanja iz inboksa – Koji telefon na rate mi preporučujete?

Vaše pitanje: Zdravo, treba mi dobar telefon koji mogu kupiti na rate. Koje modele imate u ponudi?

MTEL ODGOVOR: Poštovani,

Iz posebne m:tel web shop ponude telefona izdvajamo moderne uređaje koji plijene pažnju odličnim izgledom i još boljim mogućnostima, a dostupni su po sniženoj cijeni, na rate, bez kamata, sa besplatnom dostavom, uz neku od Pretplata tarifa.

Jedan od tih modela je elegantni Honor X8A, koji posjeduje moćni trostruki sistem kamera sa čak 100 MP i veliki ekran sa posebnom tehnologijom za živopisne i realistične boje. U m:tel web shop-u vas čeka uz mjesečnu ratu od 5,32 KM.

Tu je i izvanredni Xiaomi Redmi Note 12 sa naprednim ekranom i velikom baterijom sa brzim punjenjem, a možete ga kupiti uz mjesečnu ratu od samo 5,29 KM.

Fantastični Galaxy A54 daće vam mnogo razloga da bude vaš favorit. Trostruka zadnja kamera snimiće kristalno jasne fotografije a prednja od 32 MP najbolje selfije. Postanite dio velike Samsung zajednice, ovaj model vas čeka uz mjesečnu ratu od 20,03 KM.

Preporučujemo i elitni Huawei Mate XS 2 sklopivi telefon, uz kojeg ćete na poklon dobiti i Huawei Watch GT3 Pro. Mate XS 2 je spoj moćnih performansi i sjajnog dizajna sa širokim pregledom na savršeno ravnom, velikom ekranu visoke rezolucije, a može biti vaš uz mjesečnu ratu od 69,50 KM.

Za više detalja o ponudi posjetite www.mtel.ba ili pozovite 0800 50 000.

 

Vaše pitanje: Pozdrav! Možete li mi preporučiti tablet iz vaše ponude koji bi koristio i moj sin, a za potrebe učenja i školskih obaveza?

MTEL ODGOVOR: Poštovana,

Preporučujemo Vam model HP 250 G9, dizajniran tako da bude idealna podrška svakom vrijednom učeniku.

Za besprijekoran rad zadužen je snažan Intel Core i5-1235U procesor, a svaki korisnik imaće dovoljno prostora za čuvanje velike količine podataka sa 8 GB interne RAM memorije i 512 GB skladišnog prostora.

HP 250 G9 ima veliki HD px ekran, dijagonale 15,6 inča, rezolucije 1920 x 1080. Radi se o modelu teškom samo 1,74 kg, koji bez problema mogu nositi čak i osnovci.

Više informacija o ovom laptopu, ali i još nekim sličnim uređajima pogodnim za, recimo, gejming ili posao, možete pronaći u ovom tekstu.

Takođe, više podataka o drugim uređajima iz bogate m:tel ponude je dostupno na www.mtel.ba ili ih možete dobiti pozivom na broj 0800 50 000.

 

Vaše pitanje: Želim prenijeti broj u vašu mrežu, ali ne znam koju tarifu da izaberem, pa ako može neka preporuka? Hvala!

MTEL ODGOVOR: Poštovani,

Ukoliko prenesete broj u m:tel mrežu, u znak dobrodošlice očekuju Vas dodatni net bonusi!

Ukoliko izaberete m:tel Dopuna tarifu, sa prvom dopunom od 2 KM ili više, čeka Vas bonus od 3 GB mobilnog interneta koji možete iskoristiti u narednih 30 dana. Po isteku tih 30 dana, a u periodu od sljedećih 11 mjeseci, ponovo ćete sa prvom dopunom broja dobiti i bonus od 3 GB za narednih 30 dana.

Uz neku od m:tel Pretplata tarifa, u narednih 12 mjeseci možete iskoristiti bonus od 100 GB mobilnog interneta! Osim toga, u m:tel web shop-u možete izabrati neki od vrhunskih telefona po sniženoj cijeni, na rate, bez kamata i uz besplatnu dostavu!

Potrebno je da izmirite obaveze prema prethodnom operatoru i uzmete potvrdu, podnesete zahtjev i potvrdu na najbližem m:tel prodajnom mjestu i počnete uživati u najboljoj mreži u BiH i na novom telefonu iz m:tel web shop ponude!

Za više detalja pozovite 0800 50 000, posjetite najbliže m:tel prodajno mjesto ili se informišite na mtel.ba.