Pitanja iz inboksa – Koji telefon za mlađe, početne korisnike mi preporučujete?

Vaše pitanje: Zdravo! Koje biste mi telefone preporučili, a da ih mogu kupiti na rate?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani,

Predlažemo Vam nekoliko modela koje možete pronaći u m:tel webshop-u, po sniženim cijenama, na rate, bez kamata i uz besplatnu dostavu.

Jedan od njih je fenomenalni Honor X8A, koji odlikuju unikatan dizajn, moćni trostruki sistem kamera sa čak 100 MP i veliki ekran sa Honor Display Color Calibration tehnologijom za živopisne i realistične boje. U m:tel webshop ponudi može biti vaš uz mjesečnu ratu od 5,32 KM.

Jedan od sjajnih primjera odličnog odnosa kvaliteta i cijene je izvanredni Xiaomi Redmi Note 12. Ovaj model sa naprednim ekranom omogućava besprijekoran vizuelni doživljaj u svemu što radite ili gledate, a za cjelodnevno uživanje pobrinuće se velika baterija sa brzim punjenjem. Njegova mjesečna rata u webshop-u je samo 5,29 KM.

Predlažemo Vam i Galaxy A54, sa više nego dovoljno memorije i prostora za sve aplikacije i snimke. Trostruka kamera snimiće kristalno jasne fotografije a prednja kamera od 32 MP najbolje selfije. Ljubitelji Samsung uređaja mogu ga pronaći u m:tel webshop-u uz mjesečnu ratu od 20,03 KM.

A tu je i sklopivi Huawei Mate XS 2 je fenomenalni, elitni model za sve one koji žele da se istaknu. On je spoj inovativnog dizajna i moćnih performansi sa širokim pregledom na savršeno ravnom, velikom ekranu visoke rezolucije. Razlog više da postanete vlasnik ovog jedinstvenog uređaja je što ćete u m:tel ponudi na poklon dobiti i vrhunski pametni sat Huawei Watch GT3 Pro, a sve to uz mjesečnu ratu od 69,50 KM.

Svoj novi telefon pronađite u m:tel webshop-u i spojite ga sa nekom od Pretplata tarifa. Za više detalja o ponudi posjetite www.mtel.ba ili pozovite 0800 50 000.

Vaše pitanje: Pozdrav, vidim da su pobjednici vašeg App takmičenja posjetili Barselonu. Interesuje me kada je novi krug tog takmičenja?

M:TEL ODGOVOR: Pozdrav,

Tako je, nakon što su izabrane najbolje aplikacije na Regionalnom app takmičenju održanom u Beogradu u martu, tri pobjednička tima nagrađena su petodnevnim putovanjem na veliki evropski događaj – OFFF festival u Barseloni.

Njihove utiske možete o samom App takmičenju, ali i i putovanju u Barselonu možete pročitati ovdje.

Što se tiče sljedećeg kruga m:tel app takmičenja, on će biti otvoren u oktobru ove godine. To je odlična prilika za sve učenike srednjih škola u Bosni i Hercegovini da budu dio lijepe i pozitivne priče, učenja i druženja.

Informacije o ovom takmičenju možete pronaći na sajtu apptakmicenje.mtel.ba

Vaše pitanje: Dobar dan! Treba mi telefon za mlađeg, početnog korisnika, pa me interesuje koji mogu pronaći u  vašoj ponudi?

M:TEL ODGOVOR: Dobar dan!

U m:tel ponudi imamo više modela pametnih telefona koje rado preporučujemo korisnicima koji se po prvi put susreću s njihovom upotrebom. Među njima je i model Realme C53, koji trenutno možete nabaviti uz mjesečnu ratu od 12,94 KM, uz m:tel Pretplata tarife.

Savršen za mlađe i početne korisnike, Realme C53 plijeni pažnju elegantnim izgledom i mogućnostima. Cjenovno pristupačan, nudi dobre performanse i 50 MP zadnju kameru sa AI podrškom za kvalitetne fotografije i video sadržaj sa jasnim i oštrim detaljima.

Ukoliko se ipak odlućite za naprednije modele, tu su i Honor Magic 6 Lite, uz ratu od 25,46KM, i Xiaomi Redmi Note 13, uz mjesečnu ratu od 17,46 KM. Oba modela osvajaju dizajnom, fantastičnim trostrukim kamerama od 108 MP, velikim AMOLED ekranom i 8/256 GB memorijom, dovoljnom da sačuvate sve što želite.

Za više detalja o ponudi telefona posjetite www.mtel.ba ili pozovite 0800 50 000.