Pitanja iz inboksa – Na koji način mogu prenijeti broj u m:tel mrežu?

Vaše pitanje: Zdravo! Kao studentu, koji biste mi laptop iz vaše ponude preporučili?

MTEL ODGOVOR: Poštovani,

U ponudi kompanije m:tel je dostupan i cjenovno veoma pristupačni HP laptop HP15S-FQ0000NM, koji nam se čini idealnim za Vaše potrebe.

Pokreće ga moćan Intel Core i5-1235U procesor, a uz 8 GB RAM memorije i 256 GB SSD skladišnog prostora imate dovoljno mjesta za skladištenje svih vaših fajlova i aplikacija. HP15S-FQ0000NM dolazi sa Full HD ekranom dijagonale 15,6 inča, sa FHD Antiglare slim tehnologijom koja omogućava jasnu i oštru sliku bez odsjaja, čak i u svijetlim uslovima.

Kada je u pitanju povezivanje, sa USB portovima, WiFi 802.11 i Bluetooth 5.0 tehnologijom možete lako povezati sve svoje uređaje i pristupiti internetu gdje god da se nalazite. Uz to, baterija kapaciteta 3-cell Li-ion osigurava dugotrajnu autonomiju, dok ćete sa ugrađenom HD web kamerom jednostavno održavati video pozive.

Više informacija o ovom, ali i drugim uređajima iz bogate m:tel ponude koje možete platiti na rate, bez kamate, potražite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.

 

Vaše pitanje: Dobar dan! Vidim da ste pokrenuli kampanju „Bezbjednost na internetu“, pa me interesuje da li će panel-diskusije na tu temu, nakon Sarajeva, biti još negdje organizovane?

MTEL ODGOVOR: Poštovana,

Panel-diskusija u okviru društveno odgovorne kampanje „Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu“, koja je održana u Međunarodnom centru za djecu i omladinu Novo Sarajevo, je samo prva u nizu koje m:tel kompanija organizuje u narednom periodu.

Riječ je o seriji diskusija u gradovima BiH u okviru kampanje koju je kompanija m:tel pokrenula zajedno sa UNICEF-om u BiH i Plavim telefonom, s ciljem dodatne edukacije i sprečavanja rizika koje sa sobom nosi korišćenje modernih tehnologija za osjetljive kategorije društva – djecu i mlade.

Cilj ovih panela jeste jasno komuniciranje problema, rizika i negativnih strana korišćenja globalne mreže, odnosno prenošenje važnih znanja i edukacija mladih, njihovih roditelja, nastavnog kadra, ali i cijele zajednice u pravcu sprečavanja negativnih posljedica nesavjesnog korišćenja interneta.

Kompanija m:tel će tokom maja organizovati panel-diskusije i u drugim gradovima BiH, kao što su Tuzla, Mostar, Trebinje, Banjaluka…, kako bi se širila poruka o važnosti edukacije i razgovora sa djecom na ovu temu.

 

Vaše pitanje: Pozdrav! Mogu li prenijeti broj iz nekog drugog operatera u BiH u m:tel mrežu?

MTEL ODGOVOR: Pozdrav!

Naravno, svoj broj možete prenijeti u m:tel mrežu i koristi isti broj koji znaju svi vaši prijatelji! Uz to, uz zahtjev za prenos telefonskog broja iz mreže drugog BiH operatora u znak dobrodošlice očekuju vas dodatni net bonusi.

Ukoliko izaberete jednu od m:tel Pretplata tarifa, u narednih 12 mjeseci možete iskoristiti bonus od 100 GB mobilnog interneta. Uz m:tel Dopuna tarifu, sa prvom dopunom od 2 KM ili više, čeka vas bonus od 3 GB mobilnog interneta, u narednih 30 dana. Po isteku tih 30 dana, a u periodu od sljedećih 11 mjeseci, ponovo sa prvom dopunom broja dobijate i bonus od 3 GB za narednih 30 dana.

Potrebno je da izmirite obaveze prema prethodnom operatoru i uzmete potvrdu, a potom podnesete zahtjev i potvrdu na najbližem m:tel prodajnom mjestu. Za više detalja pozovite 0800 50 000, posjetite najbliže m:tel prodajno mjesto ili se informišite na mtel.ba.