Pitanja iz inboksa – Kako mogu preći na novu MAX aplikaciju?

Vaše pitanje: Zdravo! Koji pametni sat mi preporučujete, a da je proizvođač Samsung?

MTEL ODGOVOR: Poštovana,

Iz bogate m:tel ponude izdvajamo pametne satove Samsung Galaxy Watch 6 44 mm BT i Samsung Galaxy Watch 6 40 mm BT, a sjajna vijest je da kupovinom ovog uređaja na poklon dobijate Smart tag, koji vam pomaže da ne gubite važne stvari.

Samsung Galaxy Watch 6 može da prati više od 90 različitih vježbi, uključujući plivanje u zatvorenom bazenu i jogu, a možete kreirati i sopstveni prilagođeni trening. Za neke vježbe nećete ni morati da ga aktivirate na startu. Sam će automatski prepoznati i snimati odabrane treninge poput trčanja, hodanja i vožnje bicikla, tako da ćete sačuvati sve dragocjene podatke.

Ovim pametnim satom možete precizno pratiti kvalitet spavanja, što je izuzetno važan zdravstveni segment. Zanimljivo je da možete pristupiti i opciji treniranja spavanja direktno na satu, gdje vas čekaju korisni savjeti.

Pošto je stvoren za svakodnevno nošenje u najzahtjevnijim situacijama, Samsung Galaxy Watch 6 je očekivano otporan na kišu, sunce, fizička oštećenja… Ultra izdržljivo safirno kristalno staklo preživjeće svaki izazov.

Više informacija o ovom sjajnom uređaju koji u m:tel-u možete platiti na rate bez kamate potražite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.

Vaše pitanje: Pozdrav! Na koji način mogu da aktiviram Max uslugu?

MTEL ODGOVOR: Poštovani,

HBO Max je 21. maja ove godine postao Max – unaprijeđena platforma s novim funkcionalnostima, potpuno novim pričama i više svjetova zabave.

Max je usluga video kluba sa više od hiljadama sati programskih sadržaja, koje možete da gledate bilo kada, bilo gdje i koliko god puta želite. Svi m:tel IPTV korisnici koji imaju dodatni paket TV programa HBO, HBO Premium ili HBO Premium HD, odmah mogu gledati i Max sadržaj.

Dovoljno je samo da imate aktiviran dodatni HBO TV paket i sadržaje iz Max video kluba možete da gledate kada god to poželite, bez dodatne naknade.

Max možete gledati na iPhoneu i iPadu, Android mobilnom telefonu i tabletu, Apple TV-u, Android TV-u, Chromecastu, Samsung TV-u, LG-u, Chrome OS-u, MacOS-u, Windows PC-u, na konzolama za igranje: PS4, PS5 i XBOX One i mnogim drugim uređajima u budućnosti.

Serije i filmove gledajte istovremeno na tri različita ekrana, dodajte do pet personalizovanih profila za djecu i odrasle s posebno odabranim sadržajem, kojeg možete preuzimati i u pokretu.

Da biste aktivirali Max uslugu potrebno je da:

  • aktivirate neki od HBO paketa (HBO Premium, HBO Premium HD) na IPTV usluzi
  • imate otvoren nalog na mtel.ba portalu ili aplikaciji na kome je uvezana IPTV usluga.

Kako preći na novu aplikaciju?

  1. Kada otvorite aplikaciju HBO Max (na telefonu, laptopu, računaru ili pametnom televizoru), od vas će biti zatraženo da preuzmete aplikaciju Max. Ukoliko gledate putem com, automatski ćete biti preusmjereni na max.com. Drugi način je da sami preuzmete novu Max aplikaciju putem Google Play Store-a ili App Store-a.
  2. Vaši podaci za prijavu i plaćanje na Max ostaju isti kao za HBO Max.
  3. Vaši profili, istorija gledanja i Moja lista biće prebačeni na Max nalog kako biste nesmetano nastavili gledanje.

Uputstvo za pristup Max aplikaciji, aktivaciji i registraciji putem Moj m:tel portala pogledajte na Blogu kompanije m:tel.

Za sve dodatne informacije pozovite naš Kontakt centar na 0800 50 000.

Vaše pitanje: Molim preporuku televizora iz vaše ponude, kao i informaciju kako da aktiviram M:SAT televiziju?

MTEL ODGOVOR: Poštovani,

Tesla televizori predstavljaju savršen izbor za sve koji žele vrhunski kvalitet po pristupačnoj cijeni.

U m:tel ponudi možete pronaći brojne odlične modele – Tesla 32E325BHTesla 43M335BFS Smart, Tesla 32M335BFS SmartTesla 55E635SUS (Android), Tesla 50E635SUS (Android) te Tesla 40E635BFS (Android).

Ovi televizori kombinuju elegantan dizajn, napredne tehnologije i brojne funkcionalnosti. Idealan su izbor za sve koji žele maksimalnu funkcionalnost i estetski privlačan uređaj po pristupačnoj cijeni. Sa Teslom, vrhunski doživljaj gledanja televizije nikada nije bio bliži.

Krasi ih slim dizajn koji se lako uklapa u bilo koji enterijer, dajući mu moderan i sofisticiran izgled. Takođe, Tesla TV uređaji omogućavaju jednostavno povezivanje na internet putem integrisanog WiFi-a, pružajući vam pristup beskonačnom broju sadržaja, aplikacija i usluga.

Ukoliko razmišljate o kupovini televizora, pogledajte bogatu m:tel ponudu, gdje uređaje možete platiti i na rate, bez kamate. Tu je i raznovrsna m:tel IPTV ponuda, tako da sve možete riješiti brzo, na jednom mjestu.

Što se tiče usluge M:SAT, u aktuelnoj ponudi iskoristite 50% popusta na pretplatu prvih 10 mjeseci, televizore po atraktivnim cijenama, te opremu i montažu za samo 0,99 KM, kao i drugi priključak na Plus i Max paketu gratis.

Jedna od ključnih prednosti m:SAT-a je njegova dostupnost u ruralnim područjima, gdje često nema drugih izvora televizijskog signala. m:SAT se ističe po svojoj sposobnosti da stigne čak i do najudaljenijih vikendica i seoskih domaćinstava, što znači da ćete uvijek imati pristup najnovijim vijestima, omiljenim emisijama, serijama ili sportskim događajima.

Za više informacija pozovite 0800 50 905 ili posjetite www.mtel.ba