Kako da aktivirate Max uslugu?

HBO Max je 21. maja ove godine postao Max – unaprijeđena platforma s novim funkcionalnostima, potpuno novim pričama i više svjetova zabave.

Max donosi sve što volite na HBO Max — uključujući Warner Bros., Cartoon Network i DC Universe, uz nezaobilazne sportske događaje uživo i sadržaje omiljenih brendova kao što su Discovery, TLC i HGTV.

Max je usluga video kluba sa više od hiljadama sati programskih sadržaja, koje možete da gledate bilo kada, bilo gdje i koliko god puta želite. Svi m:tel IPTV korisnici koji imaju dodatni paket TV programa HBO Premium ili HBO Premium HD, odmah mogu gledati i Max sadržaj.

Dovoljno je samo da imate aktiviran dodatni HBO TV paket i sadržaje iz Max video kluba možete da gledate kada god to poželite, bez dodatne naknade.

Max možete gledati na iPhoneu i iPadu, Android mobilnom telefonu i tabletu, Apple TV-u, Android TV-u, Chromecastu, Samsung TV-u, LG-u, Chrome OS-u, MacOS-u, Windows PC-u, na konzolama za igranje: PS4, PS5 i XBOX One i mnogim drugim uređajima u budućnosti.

Kako da aktiviram uslugu?

Da biste aktivirali Max uslugu potrebno je da:

  • aktivirate neki od HBO paketa (HBO Premium, HBO Premium HD) na IPTV usluzi
  • imate otvoren nalog na moj.mtel.ba portalu ili aplikaciji na kome je uvezana IPTV usluga.

Registracija kroz Moj m:tel portal:

  1. Nakon prijave na Moj m:tel nalog i odabira IPTV usluge na Moj m:tel nalogu, u pregledu IPTV usluge prikazaće Vam se Max baner sa opcijom „Aktivirajte“.
  2. Klikom na „Aktivirajte“ otvara Vam se prozor sa tekstom „Želite li aktivirati Max bez dodatne naknade? Odabirom opcije „Nastavite“ bićete preusmjereni na Max sajt, gdje ćete moći završiti proces aktivacije/registracije“.
  3. Kada vam se otvori Max stranica za registraciju, potrebno je da kreirate svoj nalog.
  4. Nakon popunjavanja potrebnih podataka, biće Vam prikazana stranica o uspješnoj registraciji na Max-u, a na Vašem Moj m:tel nalogu na pregledu IPTV usluge biće prikazan Max baner sa opcijom „Idi na Max“.
  5. Klikom na „Idi na Max“ bićete redirektovani na Max login stranicu, gdje se prijavljujete sa emailom i lozinkom koju ste unijeli prilikom registracije.

Registracija sa Max platforme preko m:tel-a:

  1. Na početnoj stranici Max-a, odaberite opciju „Prijavi se“.
  2. Otvoriće Vam se stranica Play Max-a.
  3. Odaberite opciju „Sign In“, a nakon toga i opciju „Sign in with a provider“ koja otvara stranicu za izbor operatera.
  4. Selektovanjem m:tel operatera bićete redirektovani na Moj m:tel login stranicu.

Max vam na jednom mjestu donosi najbolje sadržaje produkcija Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network i još mnogo toga. Sa ovom streaming uslugom uživaćete u najaktuelnijim serijama i filmovima, najvećim blokbasterima, najodvažnijim pričama i nezaboravnim klasicima!

Serije i filmove gledajte istovremeno na tri različita ekrana, dodajte do pet personalizovanih profila za djecu i odrasle s posebno odabranim sadržajem, kojeg možete preuzimati i u pokretu.

Max – sve što volite, na jednom mjestu!