Pitanja iz inboksa – Kakve pogodnosti donosi Dopuna start paket?

Vaše pitanje: Čuo sam da se može naručiti novi Huawei telefon i da se dobije poklon. Možete li mi reći šta je u pitanju?

MTEL ODGOVOR: Poštovani,

U m:tel ponudi, budite među najbržima i poručite HUAWEI Pura70 ili Pura70 Pro i na poklon ćete dobiti savršene HUAWEI FreeBuds Pro 3 slušalice.

Novo poglavlje u ponudi mobilnih telefona je fantastična HUAWEI Pura serija, kojom ćete istraživati do sada neviđene mogućnosti, proširiti horizonte inovativnim perspektivama i predvoditi modne trendove na jedinstven način.

Simbol nove serije je Fashion Forward dizajn koji avangardnim stilom predstavlja novi trend u svijetu mobilnih telefona.

Požurite, ova promotivna ponuda traje do 16. juna ove godine, a broj slušalica je ograničen do isteka zaliha!

Neka vaš novi telefon bude remek-djelo iz nove HUAWEI Pura70 serije.

 

Vaše pitanje: Zdravo. Recite mi zašto bih trebao promijeniti staru 3G karticu telefona? Ja je i dalje koristim.

MTEL ODGOVOR: Poštovani,

Postoje nekoliko važnih razloga da zamijenite svoju staru karticu za novu 4G karticu:

Brzina kao prioritet i bolje korisničko iskustvo: Dok 3G mreža možda daje osnovnu povezanost, 4G mreža pruža neuporedivu brzinu i iskustvo korišćenja mobilnog interneta. Zamislite učitavanje stranica, gledanje videa ili slanje poruka bez ikakvog čekanja. To je ono što vam donosi 4G.

Putovanje u inostranstvo: Ukoliko planirate put u inostranstvo, treba da znate da sve više telekom operatera u zapadnoj Evropi i svijetu ukida 3G mobilne mreže i podršku za 3G mrežni standard za prenos podataka. To, praktično, znači da je u tim zemljama korišćenje mobilnog interneta moguće samo u 4G mreži. Uskoro će se to desiti i u našim matičnim mrežama.

Pouzdanost u pokretu: Da li ste ikada doživjeli prekide signala dok ste bili u pokretu? Sa 4G mrežom, to je stvar prošlosti. Bez obzira da li ste na putu do posla ili istražujete nova mjesta, 4G vam pruža neprekidan pristup internetu.

Svijet se konstantno mijenja, a tehnologija ne zaostaje. 3G mreže se polako gase širom svijeta. Zamjenom vaše kartice, osiguravate sebi ulaznicu u svijet novih tehnoloških mogućnosti i vrijeme je da to učinite odlaskom u vama najbliže m:tel prodajno mjesto.

 

Vaše pitanje: Dobar dan! Kakve pogodnosi donosi vaš Dopuna start paket?

MTEL ODGOVOR: Dobar dan,

Ukoliko se do kraja juna ove godine odlučite za m:tel Dopuna start paket po cijeni od 6 KM, dobijate dvije 4G kartice sa bonusima od 2 KM i 4 GB na oba broja!

Uz potpunu kontrolu troškova i sa dva broja u Dopuna start paketu, bonus od 2 KM na računu možete iskoristiti u periodu od 30 dana, a 4 GB mobilnog neta u periodu od 7 dana od trenutka aktivacije kartice. Mobilni internet možete koristiti u m:tel mreži kao i romingu u regionu Zapadnog Balkana.

Dopuna start paketi su dostupni na kioscima, pumpama i drugim prodajnim mjestima obilježenim m:tel Dopuna naljepnicama ili zastavicama, širom BiH.

Kao m:tel prepaid (Dopuna) korisnik možeš aktivirati tarifne opcije koje najviše odgovaraju tvojim potrebama i to veoma jednostavno i brzo putem m:Go aplikacije ili servisa Moj meni biranjem koda*100#.

Više informacija pronađite na www.mtel.ba ili pozivom na 066 10 10 10.

 

Vaše pitanje: Pozdrav! Interesuju me BIZ tarife iz vaše ponude i koje sve tarifne dodatke mogu da kombinujem?

MTEL ODGOVOR: Poštovani,

Ukoliko prenesete svoju VPN grupu poslovnih brojeva u m:tel mrežu, ostvarićete 50% popusta na mjesečnu pretplatu i sve m:tel BIZ tarifne dodatke tokom cijelog perioda trajanja ugovorne obaveze.

BIZ Start, BIZ Plus, BIZ Net ili BIZ Premium tarifa pružiće vam komunikaciju bez ograničenja za razgovore i poruke, kao i najbolje bonuse, čak i do 100 GB, za mobilni internet u zemlji i zemljama regiona Zapadnog Balkana.

U zavisnosti od potreba vašeg poslovanja, obogatite svoj paket tarifnim dodacima po vašem izboru – dodatnim minutama za razgovore, SMS porukama ili internetom u zemlji i/ili inostranstvu.

Svaka poslovna grupa ima svoje potrebe za komunikacijom, a mi ćemo vam pomoći da pronađete najbolje rješenje za vaše poslovanje.

Ovu promotivnu ponudu možete iskoristiti do kraja jula ove godine, a za više informacija o aktuelnim BIZ tarifama posjetite mtel.ba ili pozovite 0800 50 300.

 

Vaše pitanje: Zdravo, mogu li kod vas da kupim iPhone 13?

MTEL ODGOVOR: Poštovana,

U m:tel ponudi imamo i model iPhone 13, a ujedno podsjećamo da telefone kod nas možete platiti i na rate, bez kamate, što je velika prednost.

Kao prvi utisak kod ovog telefona izdvaja se izuzetno elegantan izgled zbog aluminijumskog kućišta i stakla koje je ugrađeno na zadnju stranu. Unutar kućišta nalazi se moćan procesor – napredni Apple A15 Bionic, koji u kombinaciji sa 128 GB interne memorije i 4 GB RAM-a čini iPhone 13 telefonom impresivne brzine.

Kamerama od 12 MP možete snimiti besprijekorne fotografije i video snimke, a sve što snimite prikazivaće se na ekranu od 6,1 inča koji je zaštićen Ceramic Shield glass tehnologijom. Super Retina XDR OLED tehnologija donosi živopisne boje i jasne detalje čak i kada spoljašnji uslovi nisu idealni.

Baterija iPhone-a 13 takođe doprinosi impresijama o tome koliko je ovaj telefon izuzetan. Sa kapacitetom 3.240 mAh opsluživaće telefon energijom cijeli dan bez obzira šta radite i koliko ga koristite. Uz to, opremljen je i IP68 certifikatom, što znači da je otporan na vodu i prašinu.

Više informacija o modelu iPhone 13, ali i drugim uređajima iz m:tel ponude, možete pronaći na www.mtel.ba ili dobiti pozivom na broj 0800 50 000.