Pitanja iz inboksa – Mogu li kod vas kupiti iPhone 12 na rate?

Vaše pitanje: Pozdrav, čuo sam da telefon Xiomi Redmi 12C krase baš dobre performanse, pa bih volio da dobijem malo više informacija o tom modelu. Hvala!

MTEL ODGOVOR: Poštovani,

Xiaomi Redmi 12C je pametni telefon koji korisnicima pruža vrlo dobre specifikacije po povoljnoj cijeni, ako znamo da nudi balans između performansi i pristupačnosti.

Opremljen sa 3 GB RAM-a i 64 GB interne memorije, Xiaomi Redmi 12C nudi dovoljno prostora za aplikacije, fotografije i druge podatke. Za dodatni prostor, tu je podrška za microSDXC kartice.

Glavna kamera od 50 MP omogućava korisnicima da zabilježe visokokvalitetne fotografije. Baterija kapaciteta 5000 mAh, tipa Li-Po, osigurava dugotrajnu upotrebu bez potrebe za čestim punjenjem, što je idealno za korisnike koji su stalno u pokretu.

Telefon pokreće Android 12 operativni sistem, pružajući najnovije funkcije i sigurnosna ažuriranja. Srce uređaja je Mediatek MT6769V/CU Helio G80 čipset izrađen u 12nm tehnologiji, što omogućava glatko korisničko iskustvo.

Ekran veličine 6.71 inča, sa rezolucijom od 720 x 1600 piksela, pruža jasan i oštar prikaz, što ga čini pogodnim za gledanje videa, igranje igara i pregledanje interneta. Dimenzije uređaja su 168.8 mm visina, 76.4 mm širina i 8.8 mm debljina, dok je težina 192 g, tako da lijepo “sjeda u dlan” i udoban je za držanje i korištenje.

Sve ove karakteristike čine Xiaomi Redmi 12C odličnim izborom za one koji traže pouzdan pametni telefon po pristupačnoj cijeni.

Više informacija o ovom telefonu, ali i drugim uređajima iz m:tel ponude, možete pronaći na www.mtel.ba ili dobiti pozivom na broj 0800 50 000.

 

 

Vaše pitanje: Dobar dan! Na koji način mi račun za vaše usluge može stizati na mejl?

MTEL ODGOVOR: Poštovana,

Ukoliko još niste, prijavite se veoma jednostavno za dobijanje računa putem email-a i to putem poziva Kontakt centra na broj 0800 50 000, self care portala, odnosno aplikacije „Moj m:tel“, ili u bilo kojem prodajnom mjestu… Kada se prijavite, na vaš email će stići i aktivacioni kod čijom aktivacijom ćete imati na raspolaganju 3 GB mobilnog interneta u m:tel mreži, koji možete iskoristi u roku od 30 dana od dana aktivacije!

Brže, lakše, jednostavnije i odgovornije prema prirodi – sve ovo su razlozi da se opredijelite za dostavu m:tel računa putem mejla.

Uz to, kada vam račun dolazi elektronskim putem, imate mogućnost da ga arhivirate, kao i da u svakom trenutku imate pristup toj arhivi. Ako plaćate svoje račune putem aplikacija, odnosno elektronskim putem, svakako je korisnije da račun dobijete upravo elektronskim putem.

 

 

Vaše pitanje: Zdravo! Mogu li kod vas kupiti iPhone12 na rate?

MTEL ODGOVOR: Poštovani,

Apple model iPhone 12 u m:tel-u možete platiti na rate, bez kamate.

iPhone 12 je tanak i elegantan i iako tipičan za telefone američkog giganta, za njegov dizajn može se reći da je doveden do savršenstva. Naravno, i specifikacije su vrhunske, stvorene da ispune zahtjeve i onih korisnika koji od pametnih telefona traže “malo više”.

Ovaj uređaj posjeduje 6,1- inčni Super retina XDR displej, rezolucije 1179 x 2556 px, sa zaobljenim ivicama koje prate lijepo, zaobljeno pravougaono kućište. Dimenzije 146.7 mm x 71.5 mm x 7.4 mm čine ga praktičnim za korištenje jednom rukom, ali je ekran sasvim dovoljno veliki za uživanje u web sadržajima, multimediji i igricama.

Na njemu je smještena prednja kamera od 12 MP koja snima savršene selfi fotografije, sa naglašenim detaljima.

I dvostruka zadnja kamera, primarna i ultraširoka od po 12 MP, oduševiće i najzahtjevnije ljubitelje fotografije. Njima ćete snimiti i video snimke bogatih boja i impresivne čistoće.

Vrhunski 5nm A14 Bionic čipset zadužen je za besprijekoran, fluidan rad, a neće vas iznevjeriti ni baterija, kapaciteta 2840 mAh, koja podržava podržava 20W žičano i do 15W bežično punjenje. iPhone 12 ima ocjenu IP68, što znači da je vrlo otporan na spoljašnje uticaje.

Više informacija o ovom telefonu potražite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.