Imate dobar izbor, m:tel IPTV!

Izvrsna komedija “Kampanja za luzere” nas vodi u svijet političke kampanje u kojoj naivni muškarac biva uvučen u prljavu i urnebesnu političku igru. TV 1000, subota, 20. maja u 21.00 časova.

Amerika. Nezavisnost. Sloboda. Kandidati  Brejdi i  Higins ne mare za to dok se takmiče za kongresmena Sjeverne Karoline. Dvojac doslovno ne preza ni od čega u najprljavijoj i najsmješnijoj političkoj borbi svih vremena. Dok se približava dan izbora, njih dvojica duvaju jedan drugom za vratom, uz uvrede koje ubrzo eskaliraju dok im je jedino važno pokopati jedan drugoga, u ovoj komediji o zlonamjernosti, izdaji i razaranju porodice.

Izvor fotografije: TV 1000

Akcija, komedija, krimi-zaplet… Sve to u filmu “2 Igrača”, na Pink Action u ponedjeljak, 22. maja u 19.00 časova.

Dvojica američkih agenata iz dvije različite Vladine agencije na tajnim su zadacima i slučajno vode istragu jedan o drugome, što ih dovede do toga da ukradu novac od mafije. Međutim, tek nakon toga shvate da ih je mafija zapravo navela da ukradu 50 miliona dolara od CIA-e.

Izvor fotografije: Pink Action

TV Cinemax je priredio film “Doručak na Plutonu”, koji je na programu u srijedu, 24. maja u 22.00h.

Smješten u sedamdesete, film „Doručak na Plutonu“ prati pohod Patrika Brejdena (Silijan Marfi), simpatičnog, duhovitog, pametnog i riješenog mladog transvestita. Kao beba je ostavljen u malom irskom rodnom gradu, i od malih nogu Patrik je svjestan da je rođen u pogrešnom tijelu. Preživljava surovo okruženje uz pomoć duhovitosti i šarma, i slatko odbija da dozvoli bilo kome i bilo čemu da ga promijeni. U gorućoj želji da pronađe majku i da se pomire, seli se u London, a poslije urnebesnog, nezaboravnog i emotivnog niza nesreća Patrika, ili Kiten, kako više voli da ga zovu, konačno pronalazi ljubav i sreću za kojom žudi.

Izvor fotografije: TV Cinemax

Četiri sestre Marč uče o ljubavi, životu i gubitku dok upoznaju svoju ženstvenost u Americi poslije Građanskog rata. U srcu porodice je Džo Marč, koja više od svega želi da poploča sopstveni put. U filmu “Male žene“, na TV HBO, četvrtak, 25.5. u 15.30h.

Scenaristkinja i rediteljka Greta Gervig („Bubamara“) stvorila je „Male žene“ koje se oslanjaju na roman i zapise Lujze Mej Alkot i otkrivaju autorkin alter ego, Džo Marč, koja se prisjeća svog života. U verziji Grete Gervig, omiljena priča o sestrama Marč – četirima mladim ženama riješenim da žive život po svom – istovremeno je vanvremenska i savremena. U ulogama Džo, Meg, Ejmi i Bet Marč nalaze se Sirša Ronan, Ema Votson, Florens Pju, Eliza Skanlen, dok Timoti Čalamet glumi komšiju Lorija, Lora Dern je Marmi, a Meril Strip tetka Marč.

Izvor fotografije: TV HBO

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu https://mtel.ba/tv-svijet  i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča. 

Osim IPTV platforme, u dobrim filmovima, serijama i dokumentarcima, možete da uživate i putem m:SAT satelitske televizije.