Gledajte dobre filmove i serije na m:tel IPTV-ju

Šesta sezona serije “Ubice mog oca“ bavi se kockom. Našim novim glavnim likovima, mladićima Nenadu (Slaven Došlo) i Lavu (Milan Kolak) kocka je odavno prestala da bude zabava- postala je centar svijeta. Premijerno, od 18. februara 2023. godine u 21.00 časova na Superstar TV.

Izvor fotografije: Superstar TV

Kroz različite događaje a na kraju i zločin, pokazaćemo kako je vrlo lako preći put od „početničke sreće“ , opravdanja da se možda radi samo o lošim danima do toga kad se gubi sve- ne samo materijalno, već i prijatelji i porodica a na kraju i – glava.

Uloge Vuk Kostić, Marko Janketić, Tihomir Stanić, Miodrag Radonjić, Marko Vasiljević, Mirjana Karanović, Nina Janković Dičić, Slavko Štimac, Slaviša Čurović, Sloboda Mićalović…

 Nedjelja, 19. februar 2023. godine u 22.30 časova, Televizija Republike Srpske preporučuje fenomenalnu ratnu dramu, film “Časovi persijskog”.

Izvor fotografije: Televizija Republike Srpske

Film je nastao po istoimenoj kratkoj priči njemačkog pisca Volfgana Kolhasea, i vodi nas kroz život jednog mladog Jevreja tokom njemačke okupacije, za vrijeme Drugog svjetskog rata. Njegova neobična snalažljivost i lukavost spasiće mu život… 1942, okupirana Evropa. Žil Kremiks, Belgijac jevrejskog porijekla, jednom u koncentracionom logoru, pretvara se da je Persijanac – za njega je ovo jedina prilika da ostane živ. Ta ga laž zaista spašava od strijeljanja, ali Žil još ne zna koju će cijenu morati platiti za ovo spasenje. Njemački vojnici ga dovode do Klausa Koha, kuvara u koncentracionom logoru koji želi otići u Iran…

 Premijerno, od 20. februara 2023. godine na Superstar TV kanalu možete pratiti drugu sezonu serije “Beležnica profesora Miškovića”, radnim danima od 21.00 časova.

Izvor fotografije: Superstar TV

Pola godine nakon događaja iz prve sezone neobjašnjivi događaji se ponovo nastavljaju. Ljudi ponovo nestaju i pojavljuju se u drugom vremenu. Vremenski procijepi i dalje postoje. Boško Stevanović se nakon nakon proteklih događaja izolovao u jednom selu i ne želi da se vrati ugrad. Bošković ga moli da se vrati i pomogne mu. Boško odlučuje da se vrati normalnom životu i radu ali i dalje traga za misterijama koje zapisuje jer sada je on preuzeo ulogu profesora Miškovića i čuva tajne bilježnice. U isto vrijeme prihvata ponudu Jeleninog oca Danila koju jedugo odbijao da postane urednik njegovog internet portala…. Uloge: Momčilo Otašević, Miloš Samolov, Milena Radulović, Svetozar Cvetković,Aleksandar Radojičić, Danica Radulović, Isidora Janković, Aleksandar Srećković, Rade Maričić, Anica Dobra i drugi.

Televizijski kanal UNA TV u bogatoj filmskoj ponudi nam preporučuje film “Pucanj upozorenja”, ostvarenje novije produkcije koji će biti emitovan u srijedu, 15. februara 2023. godine u 23.05 časova.

Izvor fotografije: UNA TV

Samohrana majka i njena mlada kćerka bore se da sastave kraj s krajem dok ne naslijede porodičnu seosku kuću. Kad im poslovni suparnik preduzme akciju oduzimanja vode, situacija polako izmiče kontroli…

Pošto je otme zli lovac na blago, uspješna spisateljica ljubavnih romana (Sandra Bulok) prinuđena je da se udruži sa svojim modelom s naslovne strane (Čening Tejtum), jer su uvučeni u okrutnu avanturu u džungli koja je čudnija od fikcije. U filmu “Izgubljeni grad” na TV HBO 2, u četvrtak, 23.2.2023. u 14.55 časova.

Izvor fotografije: TV HBO 2

Briljantna, ali povučena autorka Loreta Sejdž (Sandra Bulok) provela je karijeru pišući o egzotičnim mjestima u svojim popularnim ljubavno-avanturističkim romanima sa Alanom (Čening Tejtum) zgodnim modelom na naslovnoj strani. A on je svoj život posvetio ojtelotvorenju lika heroja, „Daša”. Dok je na turneji na kojoj promoviše svoju novu knjigu s Alanom, Loretu kidnapuje ekscentrični milijarder (Danijel Redklif) koji se nada da će ga ona odvesti do blaga drevnog izgubljenog grada iz njene najnovije priče. Želeći da dokaže da može da bude heroj u stvarnom životu, a ne samo na stranicama njenih knjiga, Alan kreće da je spasi. Uvučen u epsku avanturu u džungli, neobični par će morati da sarađuje da bi preživio i pronašao drevno blago prije nego što zauvijek nestane.

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu https://mtel.ba/tv-svijet i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.

Osim IPTV platforme, u dobrim filmovima, serijama i dokumentarcima, možete da uživate i putem m:SAT satelitske televizije.