Premijere na Fox kanalima

U okviru m:tel IPTV-ja na Fox kanalima gledajte nove serije

Na kanale FoxLife i FoxCrime stigle su nove serije „Još sam živa“ i „Ciljaj u srce

Od 12. jula, srijedom od 22 časa na kanalu Fox Life emitovaće se nova serija „Još sam živa“ (Not Dead Yet). U 13 epizoda prve sezone, pratimo život
Neli Serano, koja je u isto vrijeme ostala bez momka, novca i karijere. Prvi korak je da pronađe novi posao. Iako se nadala bombastičnom novinarskom stažu  u redakciji lokalnih dnevnih novina,  njen šef joj dodijeli zadatak pisanja čitulja. I baš kad se učini da joj stvarnost ne može biti monotonija, Nelin život postaje urnebesan, jer počinje njeno svakodnevno druženje sa duhovima ljudi čije čitulje piše. Uporedo sa svojim paranormalnim iskustvima, ona se polako vraća sebi, a na vidiku je i nova ljubav.

Uzbudljiv triler „Ciljaj u srce”, emitovaće se od 18. jula, utorkom u 22.00 časa na Fox Crime kanalu.  Džulija Skola, hrabra je i poštovana policajka koja za protivnika ima pravnika Novaka Lisik. Novak je Džulijin najbolji prijatelj iz djetinjstva i najveća ljubav iz tinejdžerskih dana ali njihov odnos je narušen već duži niz godina.

Kada Novak napusti svoju advokatsku kancelariju kako bi postao šef  Džulijine policijske jedinice, subdina ih ponovo spaja.