Premijere na Fox kanalima

U okviru m:tel IPTV-ja na Fox kanalima gledajte nove sezone poznatih serija

 Na kanal Fox je stigla nova sezona serije „Pravednik“

Od 02. marta, svakog četvrtka od 22.00 časa, premijerno pogledajte treću sezonu popularne krimi drame „Pravednik“.

Robin Mekol, zagonetna dama misteriozne prošlosti, vraća se u trećoj sezoni popularne serije „Pravednik” (obrada istoimenog hit filma sa Denzelom Vašingtonom), te ponovo staje u zaštitu onih koji nemaju kome da se obrate za pomoć. Robin Mekol ljudima iz njenog okruženja djeluje kao prosječna samohrana majka koja u tišini podiže svoju ćerku tinejdžerku. Međutim, za one odabrane, ona je pravednik – anonimni anđeo čuvar i branilac potlačenih. Nakon što je njena ćerka saznala za njen tajni život, Robin razmišlja da napusti ulogu pravednika. Međutim, predomisliće se kada je detektiv Markus bude zamolio da mu pomogne u potrazi za grupom pljačkaša banke kojima ne može da uđe u trag.

Na kanal FoxLife stigle su nove sezone serija „Čikaška hitna pomoć“ i „Ostrvo fantazija“

Peta sezona popularne medicinske drame „Čikaška hitna pomoć“, startuje 3. marta, premijerno svakog petka od 19.00 časa, te ponovo postajemo dio haotične svakodnevnice najnovijeg centra hitne pomoći u Čikagu. Serija prati život hrabrih doktora, medicinskih sestara i ostatka ekipe, koji omogućuju da hitna služba funkcioniše. Iako im se čini da im se životi nikada neće vratiti u normalu, za Vila i Natali, glavne junake serijala, sudbina je pripremila veliko iznenađenje već u prvoj epizodi.

Nova, 2. sezona avanturističke drame „Ostrvo fantazija”, koju premijerno gledamo od 13. februara, ponedjeljkom u 22.00 časa, započinje povratkom na misteriozno Ostrvo fantazija kojim gospodari njegova još mističnija vlasnica Elen Rork. Nove epizode uvlače nas još dublje u teško objašnjiva događanja u luksuznom odmaralištu smještenom u rajskoj oazi, u kojoj se ostvaruju svi snovi. Ali po kojoj cijeni?

Na kanal FoxCrime stigla je nova sezona serije „Plava krv”

Od 23. marta, radnim danima od 23.00 časa, pogledajte petu sezonu krimi drame „Plava krv“. U novoj sezoni ove popularne američke serije nastavljaju se avanture Frenka Regana i njegove policijske porodice. Borba protiv kriminala neiscrpan je izvor TV autorima, ali samo rijetke policijske krimi-drame uspijevaju da zaintrigiraju milione gledalaca širom svijeta i da im drže pažnju više od 10 godina. Otmice, pljačke i ubistva samo su dio onog s čime se svakodnevno susreće policija. Svaka epizoda pred njih stavlja naizgled nerješive slučajeve, koje oni, zahvaljujući svojim vještinama i znanju, rasvjetljavaju.