Premijera filma „Heroji radničke klase“ na HBO Max platformi

Premijeru  domaćeg filma „Heroji radničke klase“ premijerno pogledajte 2. juna na HBO Max striming platformi

 „Heroji radničke klase“ je domaći film sa pobjednicom EFA, Jasnom Đuričić, koji razotkriva nemilosrdnu korupciju, kapitalizam i nepravdu.

Lidija je poslovna žena hladnog srca koja radi za građevinskog investitora sumnjivog morala. Lidijin glavni zadatak je da nadgleda radnike koji rade „na crno“ na gradilištu i da po svaku cijenu štiti imidž kompanije. Radnici se suočavaju s brutalnom realnošću kapitalizma. Neplaćeni i iscrpljeni, moraju da uzmu sudbinu u svoje ruke. Kad odluče da se pobune i zauzmu za svoja prava, gradilište će postati pozadina za sukob društvenih klasa i morala.

U glavnim ulogama su Jasna Djuričić, Boris Isaković, Predrag Momčilović, Stefan Beronja, Aleksandar Đurica, Bojana Milanović, Ervin Hadžimurtezić, Mihajlo Badža Pleskonjić i Filip Djurić.

Režiser filma je Miloš Pušić, a scenaristi su Dušan Spasojević, Ivan Knežević i Miloš Pušić.

Pored HBO kanala, tu je i najnovija HBO Max usluga video kluba sa više od 4.000 sati programskih sadržaja, koje možete da gledate bilo kada, bilo gdje i koliko god puta želite na svojim pametnim uređajima. HBO Max možete aktivirati putem Moj m:tel portala, a detaljno uputstvo potražite ovdje.