Pregledali smo sedmični program za vas

Pogledajte zanimljive sadržaje iz bogate m:tel IPTV ponude koje smo izdvojili za vas ove nedjelje.

Ponedjeljak, Superstar TV, Zvjezdane staze u 00.05 (pozicija kanala 006)

Prvi igrani film legendarnog SF serijala Star Trek, nastao nakon velikog uspjeha istoimene televizijske serije. Posada svemirskog broda Enterprise kreće u presretanje tajanstvenog oblaka koji se velikom brzinom približava Zemlji.

Utorak, DOX TV, Spasavanje Reksa u 21.53 (pozicija kanala 405)

Topla i emotivna priča o azilima i organizacijama koje spasavaju pse sa ulice ili iz neadekvatnih domova i nalaze im nove vlasnike koji će ih voljeti i brinuti o njima, iako su neki od njih paralizovani, slijepi ili su pretrpjeli teške traume u životu. Od Tajvana, preko Teksasa pa sve do Toronta, u Kanadi, gdje organizacija “Spasene šape” čini nevjerovatne napore da pse iz raznih dijelova svijeta transportuje u Kanadu i nađe im tople domove pune ljubavi.

Srijeda, HBO, Svi sveci mafije u 18.00 (pozicija kanala 350)

Film je smješten u šezdesete i sedamdesete godine prošlog vijeka te prati događaje koji su obilježili mladog Tonija Soprana te ga formirali u gangstera kojeg smo imali priliku upoznati u seriji o porodici Soprano.

Petak, 24Kitchen, Donalova super hrana začas u 19.00 (pozicija kanala 505)

Ne tražite dalje nadahnuće za ukusne (i lagane) obroke kod kuće. Donal ove nedjelje nudi pile dinstano s povrćem, pečenje s tofuom generala Tsoa, salatu od paradajza i desert od karamelizovane banane za ravno 5 minuta.

Subota, National Geographic, Afroameričko putovanje po Americi u 21.00 (pozicija kanala 401)

Savjetnica za putovanja Martinique Lewis posjećuje istorijska mjesta iz “Zelene knjige” i odredišta koja biraju moderni Afroamerikanci. Ona će nam otkriti utočišta Afroamerikanaca u vrijeme rasnih sukoba i način kako su uticali na moderni biznis.