Pregledali smo sedmični program za vas

Ponovo vam preporučujemo neke od zanimljivih sadržaja koji će ove sedmice biti emitovani na kanalima m:tel IPTV-ja.

Utorak, HBO, Aquaman  u 15.50 (pozicija kanala 350)

Aquaman otkriva priču o porijeklu polučovjeka, poluatlantiđanina Arthura Curryja i vodi ga u podvig života – kao zakoniti nasljednik podmorskog kraljevstva Atlantide mora spriječiti rat između svjetova okeana i kopna. Aquaman, s Jasonom Momoom u glavnoj ulozi, pobrao je simpatije publike.

Srijeda, Superstar TV, Otmica metroa 123 u 17.25 (pozicija kanala 006)

Naoružani ljudi preuzmu kontrolu nad njujorškim podzemnim vozom i zahtijevaju veliku otkupninu. Policajci pokušavaju pregovarati s otmičarima i pitaju se kako oni namjeravaju pobjeći. Walter Garber (Denzel Washington) dispečer je njujorške podzemne željeznice čiji obični dan u haos pretvori drski zločin. Ryder (John Travolta), zločinački um koji stoji iza otmice i vođa teško naoružane četvoročlane bande, prijeti da će pogubiti putnike u vozu ako velika otkupnina ne bude plaćena u roku od sat vremena.

Četvrtak, 24 Kitchen, Jednostavna jela u 12.00 (pozicija kanala 505)

Jednostavna jela pokazuju kako u svom domu stvoriti jela dostojna restorana. Pridružite se voditeljki Heri Te Kurapi, koja priprema ukusna jela u kojim ćete uživati: punjena riba na pari s azijskim umakom, marinirani kebabi, voćna salata.

Subota, National Geographic, Fidel Castro: Izgubljene snimke u 20.00 (pozicija kanala 401)

“Fidel Castro: Izgubljene snimke” film je koji vodi gledaoce na jedinstveno putovanje. Snimkama iz vijesti i dokumentaraca opisuje život jednog od najkontroverznijih političara 20. vijeka. Gledaocima omogućava da dožive život kubanskog vođe.

Nedjelja, Minimax, Neprijatan Božić u 18.20 (pozicija kanala 204)

Nakon što su dva mala jetija protjerana iz planinskog skrovišta, morali su da provedu Božić s najopasnijim “životinjama” – ljudima. I pored svojih nestašluka, uče o značenju Božića i pomažu porodici da shvati koliko su bitni jedni drugima.