Pregledali smo sedmični program za vas

Iz bogate m:tel IPTV ponude za vas smo izdvojili sadržaje koje možete pogledati ove nedjelje.

Ponedjeljak, HBO, Venom 20.50 (pozicija kanala 350)

Tom Hardy vraća se na veliko platno kao ubojiti zaštitnik Venom, jedan od najvećih i najkompleksnijih MARVEL-ovih likova. U režiji Andyja Serkisa glume i Michelle Williams, Naomie Harris te Woody Harrelson u ulozi negativca Cletusa Kasadya / Carnagea.

Utorak, Superstar, Snimak seksa u 21.00 (pozicija kanala 006)

Jay i Annie u sretnom su braku, ali deset godina ohladilo je strast. Kako bi je vratili, odluče da se snimaju. Čini se da je ideja sjajna – sve dok ne otkriju da je njihov najintimniji snimak završio u javnosti…

Srijeda, DOX TV, Otvoreni tajni dosijei u 21.55 (pozicija kanala 405)

Iza zatvorenih vrata američke vlade nalazi se tajni svijet povjerljivih projekata koje nazivamo “crni dosijei”. Godišnji budžet za njihovu obradu je 90 milijardi dolara. Osim u vojnu i klasičnu odbranu, sredstva se ulažu i u skrivene operacije koje se dešavaju unutar i izvan SAD, a uključuju domaće i strane mete. Uz naraciju iskusnog bivšeg operativca CIA, i uz pomoć istraživačkih novinara, stručnih naučnika i tajnih vladinih izvora, otkrićemo, prvi put, detalje, tehnologiju, osmišljavanje i misije iza tajnih operacija iz skorašnje prošlosti, od kojih mnoge traju i danas.

Četvrtak, 24Kitchen, Bradati motoristi: Najbolje od polja do stola u 13.00 i 23.00 (pozicija kanala 505)

Junaci serije “Bradati motoristi” Si i Dave započinju svoju novu pustolovinu u južom Walesu, tragajući za jedinstvenim sastojcima koje će uvrstiti u jelovnik porodičnog restorana spremnog za osvajanje Michelinove zvjezdice.

Petak, National Geographic, Novi Air Force One: Leteća tvrđava (pozicija kanala 401)

Emisija prati kreiranje i proizvodnju novo predsjedničkog aviona u SAD. Zaranjamo u njegovu transformaciju u strogo povjerljiv komandni centar.