Posebna ponuda za m:SAT – Vašu satelitsku televiziju!

Koja je cijena uživanja u kvalitetnom TV programu na bilo kojoj lokaciji u BiH? Odgovor je: već od 7,50 KM mjesečno, uz drugi TV priključak gratis i Arena sport kanale u svim paketima!

m:SAT je satelitska televizija koja je dostupna na bilo kojoj lokaciji u BiH – bilo da je riječ o kući ili o vikendici na nepristupačnom terenu. Kompanija m:tel, u okviru m:SAT ponude, vama na izbor nudi tri paketa, s 50 odsto nižom pretplatom na 12 mjeseci, gratis drugi TV priključak, a montažu i opremu za samo 0,99 KM! 

Nakon što izaberete jedan od paketa: m:SAT Start – sa više od 90 TV kanala, m:SAT Plus, sa više od 145 TV kanala, te m:SAT Max, sa više od 155 TV kanala, na vašu kućnu adresu stiže sve što je potrebno za instalaciju: satelitski prijemnik sa integrisanom m:SAT karticom i satelitska antena sa opremom, kao i stručno lice koje će izvršiti montažu.

Aktuelna promotivna ponuda vam donosi: m:SAT Start, po cijeni od 7,50 KM mjesečno narednih 12 mjeseci. Popust važi i za m:SAT Plus paket, čija pretplata iznosi 11 KM mjesečno, te m:SAT Max, po cijeni od 15 KM mjesečno.

Uz HD kanale i TV vodič koje dobijate u okviru svakog paketa, kao korisnik m:SAT usluge imate i mogućnost kupovine televizora na 12 mjesečnih rata. 

Informacije o m:SAT ponudi pronađite na zvaničnom sajtu kompanije www.mtel.ba, na bilo kojem prodajnom mjestu m:tel-a ili pozivom na broj 0800 50905.