Uz Vivo X90 Pro još jedan sjajan telefon na dar 

Kupci vrhunskog pametnog telefona Vivo X90 Pro u m:tel-u na poklon dobijaju još jedan kvalitetan smartfon – Vivo Y16, što je prilika koja se ne propušta.

O modelu Vivo X90 Pro, koji je plod saradnje sa brendom Zeiss, ne treba mnogo govoriti. Njegove specifikacije potvrđuju da se radi o uređaju koji je impresivan u svim segmentima.

Veliki ekran, kvalitetne kamere i baterija, dva čipseta… – sve to je vješto spojeno u telefon izuzetno moćnog dizajna koji ne može proći neprimijećeno.

Podsjetićemo da se radi o velikom AMOLED ekranu, dijagonale 6,78 inča, frekvencije osvježavanja do 120 Hz, na kojem je svaki detalj savršeno čist i jasan i koji neće opteretiti vaše oči ni tokom višečasovnog korištenja.

Izvor fotografije: Vivo

Za besprijekoran rad zadužena su dva čipseta – V2 i MediaTek Dimensiti 9200, u kombinaciji sa čak 12/256 GB memorije.

Što se tiče kamera, Vivo X90 Pro itekako ima čime da se ponosi. Sa 1-inčnom glavnom kamerom, u kombinaciji sa Sony-jevom od 50 MP, portretnim objektivom od 50 MP IMX758 te širokougaonim od 12 MP, lako ćete snimiti fotografije i videe kojih se ne bi postidjeli ni profesionalni fotografi.

Pošto se radi o telefonu koji je stvoren da bude dugotrajan i sposoban da izdrži i najteže zadatke, i baterija je izuzetno snažna. Njen kapacitet je 4870 mAh, a do 50 odsto puni se za samo 8 minuta.

Sve to je i više nego dovoljno za kupovinu ovog uređaja. Ipak, vrijedan poklon – telefon Vivo Y16 može biti dodatni razlog da se odlučite baš za ovaj model.

Izvor fotografije: Vivo

Više informacija o ovoj sjajnoj ponudi, ali i drugim uređajima koje možete kupiti u kompaniji m:tel i još platiti na rate, bez kamate, potražite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.