Vivo Y16 prati vaš ritam

Ako tražite lijep i kvalitetan telefon pristupačne cijene, birajte Vivo Y16.

U pitanju je pametni telefon opremljen 6,5-inčnim IPS LCD ekranom, rezolucije 1612×720 piksela, na kojem je svaki sadržaj savršeno jasan i ugodan za oči. Boje su vedre, žive, što uz kvalitetan zvuk koji ovaj uređaj nudi obezbjeđuje vrhunsko korisničko iskustvo.

Vivo Y16 pokreće osmojezgreni Mediatek MT6765 Helio P35 procesor koji obezbjeđuje visoke performanse. Telefon je opremljen velikom baterijom kapaciteta 5000 mAh, koja vas neće razočarati.

Izvor fotografije: Vivo

Što se tiče kamera, one će lako zadovoljiti potrebe prosječnog korisnika. Prednjom od 5 MP snimićete jasne selfi fotografije, dok će senzori na zadnjoj strani ovjekovječiti sve vaše važne trenutke.

Model koji možete pronaći u m:tel-u dolazi sa 4 GB RAM-a i 128 GB interne memorije, uz mogućnost proširenja pomoću microSDXC. Takođe, kupci ovog telefona u m:tel-u imaju mogućnost plaćanja na rate, bez kamate, što je dodatna olakšica. Dobra vijest je da uz ovaj telefon dobijate na poklon masku i zaštitno staklo.

Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu ovog atraktivnog smartfona posjetite www.m:tel.ba ili pozovite broj 0800 50 000. Podsjećamo, u m:tel ponudi imate i brojne uređaje drugih poznatih brendova.