Vrhunski telefoni na rate već od 5,29 KM!

m:tel web shop – mjesto najbolje ponude

Iz posebne m:tel web shop ponude telefona izdvajamo moderne uređaje koji plijene pažnju odličnim izgledom i još boljim mogućnostima.

Elegantni Honor X8A posjeduje moćni trostruki sistem kamera sa čak 100 MP i veliki ekran sa posebnom tehnologijom za živopisne i realistične boje. U m:tel web shop-u potražite više informacija o ovom modelu koji vas čeka uz mjesečnu ratu od 5,32 KM.

Izvanredni Xiaomi Redmi Note 12 posjeduje napredni ekran za besprijekoran vizuelni doživljaj u svemu što radite ili gledate. Za cjelodnevno uživanje pobrinuće se velika baterija sa brzim punjenjem, a možete ga kupiti uz mjesečnu ratu od samo 5,29 KM.

Fantastični Galaxy A54 daće vam mnogo razloga da bude vaš favorit. Trostruka zadnja kamera snimiće kristalno jasne fotografije a prednja od 32 MP najbolje selfije. Postanite dio velike Samsung zajednice, ovaj model vas čeka uz mjesečnu ratu od 20,03 KM.

Izvor fotografije: Mtel

Ukoliko želite da se dodatno istaknete, preporučujemo vam elitni Huawei Mate XS 2 sklopivi telefon, uz kojeg ćete na poklon dobiti i Huawei Watch GT3 Pro. Mate XS 2 je spoj moćnih performansi i sjajnog dizajna sa širokim pregledom na savršeno ravnom, velikom ekranu visoke rezolucije, a može biti vaš uz mjesečnu ratu od 69,50 KM.

Svoj novi telefon pronađite u m:tel webshop-u po sniženoj cijeni, na rate, bez kamata, sa besplatnom dostavom i spojite ga sa nekom od Pretplata tarifa.

Za više detalja o ponudi posjetite www.mtel.ba ili pozovite 0800 50 000.