Laptop Asus Vivobook 15 – moćan i pouzdan

Predstavljamo vam Asus Vivobook 15 laptop koji impresivnim performansama i elegantnim dizajnom zadovoljava potrebe i najzahtjevnijih korisnika.

Asus Vivobook 15 moćnim Intel i5-12500H procesorom obezbjeđuje brzinu i efikasnost u svakodnevnim zadacima, ali i u zahtjevnijim aplikacijama. Sa 16 GB RAM memorije i SSD kapaciteta od 512 GB, ovaj laptop pruža dovoljno prostora i snage za multitasking i skladištenje velikih količina podataka.

Jedna od ključnih karakteristika ovog laptopa je njegov ekran. Sa Full HD rezolucijom i dijagonalom od 15,6 inča, korisnici mogu uživati u jasnom i oštrom prikazu bez obzira na to šta rade. FHD Antiglare slim tehnologija obezbjeđuje smanjenje odsjaja i bolju vidljivost čak i pod jakim svjetlom, što je idealno za rad u različitim uslovima osvjetljenja.

Izvor: www.asus.com

Kada je u pitanju povezivanje, ovaj Asus laptop nudi sve što vam je potrebno. Sa dva USB 2.0 porta, WiFi 802.11 podrškom i Bluetooth verzijom 5,3, korisnici mogu lako povezati svoje uređaje i pristupiti internetu bez ikakvih problema.

Baterija omogućava dugotrajno korištenje bez potrebe za čestim punjenjem, dok Li-ion tehnologija garantuje pouzdanost i trajnost. Ovaj laptop dolazi sa dvije godine garancije, pružajući korisnicima dodatni mir i sigurnost.

Sa dimenzijama koje ga čine kompaktnim i prenosivim, ovaj Asus laptop je savršen izbor za one koji traže visoke performanse i sofisticirani dizajn u jednom uređaju. Sa sposobnošću snimanja video zapisa, on zadovoljava potrebe i zahtjevnijih korisnika, pružajući im sve što im je potrebno za produktivno i uživanje u svakodnevnom korištenju.

Za više detalja o ovom uređaju i mogućnostima kupovine na rate posjetite m:tel sajt ili pozovite besplatni kontakt telefon 0800 50 000.