Uživaj u najboljoj mreži uz novi telefon na rate već od 5,29 KM

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

Prenesi broj koji znaju svi tvoji prijatelji i u znak dobrodošlice očekuju te dodatni net bonusi!

Izaberi m:tel Dopuna tarifu i sa prvom dopunom od 2 KM ili više, čeka te bonus od 3 GB mobilnog interneta kojeg možeš iskoristiti u narednih 30 dana. Po isteku tih 30 dana, a u periodu od sljedećih 11 mjeseci, ponovo ćeš sa prvom dopunom broja dobiti i bonus od 3 GB za narednih 30 dana.

Ako izabereš jednu od m:tel Pretplata tarifa, u narednih 12 mjeseci možeš iskoristiti bonus od 100 GB mobilnog interneta! Osim toga, u m:tel web shop-u izaberi neki od vrhunskih telefona po sniženoj cijeni, na rate, bez kamata i uz besplatnu dostavu!

Izvor fotografije: Mtel

Uz Pretplata tarife, ovog mjeseca preporučujemo elegantni Honor X8A uz mjesečnu ratu od 5,32 KM, izvanredni Xiaomi Redmi Note 12 uz mjesečnu ratu od 5,29 KM i fantastični Galaxy A54 uz mjesečnu ratu od 20,03 KM.

Ukoliko želiš da se dodatno istakneš, preporučujemo ti elitni Huawei Mate XS 2 sklopivi telefon, uz kojeg ćeš na poklon dobiti i Huawei Watch GT3 Pro. Ovaj spoj moćnih performansi i sjajnog dizajna može biti tvoj uz mjesečnu ratu od 69,50 KM.

Izmiri obaveze prema prethodnom operatoru i uzmi potvrdu, podnesi zahtjev i potvrdu na najbližem m:tel prodajnom mjestu i počni da uživaš u najboljoj mreži u BiH i na novom telefonu iz m:tel web shop ponude!

Za više detalja pozovi 0800 50 000, posjeti najbliže m:tel prodajno mjesto ili se informiši na mtel.ba.