Infinix Smart 7 HD i Cat S42H+ – pouzdani, a neuništivi

U raznovrsnoj m:tel ponudi svaki korisnik može pronaći telefon po svom ukusu i iskoristiti mogućnost plaćanja na rate, bez kamate. Ako ste vi među onim korisnicima kojima je važno da posjeduju jednostavan, ali kvalitetan telefon koji će trajati dugo, preporučujemo vam Infinix Smart 7 HD i  CAT S42 H+.

Posjeduju različite specifikacije, ali se za oba može reći da vas neće razočarati.

Inifinix Smart 7 HD

Inifinix Smart 7 HD krasi moderan dizajn. Iako se radi o telefonu većih dimenzija, praktičan je za nošenje i korištenje jednom rukom.

Brze i fluidne performanse obezbjeđuje kvalitetan procesor, u kombinaciji sa 2 GB RAM-a i 64 GB interne memorije, koju je moguće proširiti pomoću microSD kartice.

Na velikom, 6,6-inčnom ekranu, rezolucije 720 x 1600, svaki sadržaj je ugodan za oči. I kamere su kvalitetne. Prednjom od 5 MP i glavnom od 8 MP snimićete jasne fotografije i video sadržaj, pogotovo na dnevnoj svjetlosti.

Baterija je jedna od najvažnijih stavki prilikom kupovine telefona, a Infinix Smart 7 HD može se pohvaliti da je ona jedan od njegovih aduta. Velika, kapaciteta 5000 mAh, omogućiće vam da satima i satima uživate u omiljenim sadržajima bez razmišljanja da li je punjač u blizini.

CAT S42 H+

Već na prvi pogled vidi se da je smartfon CAT S42 H+ stvoren da izdrži najzahtjevnije, možemo reći i ekstremne uslove. Robusan i moćan, tako bismo opisali njegov izgled. I njegove mogućnosti su, takođe, impresivne.

Besprijekoran rad obezbjeđuje procesor MediaTek MT6735, u kombinaciji sa 3/32 GB memorije, koju možete proširiti pomoću micro SDXC kartice.

CAT S42 H+ posjeduje glavnu kameru od 13 MP, kojom možete ovjekovječiti sve važne trenutke, dok je na 5,5-inčnom IPS LCD ekranu smještena prednja kamera od 5 MP.

I ovaj telefon je opremljen izdržljivom velikom baterijom kapaciteta 4200 mAh, tako da je idealan za ljubitelje ekstremnih sportova i ljude koji veći dio dana provode vani.

Više informacija o ovim telefonima, ali i drugim uređajima iz bogate m:tel ponude, možete pronaći na www.mtel.ba ili dobiti pozivom na broj 0800 50 000.