Poklon za najbrže kupce telefona Realme GT

Realme GT je još jedan moćan pametni telefon iz ponude kompanije m:tel sa fantastičnom cijenom. Druga sjajna stvar u vezi ovog uređaja je to što kupci uz njega dobijaju i vrijedan poklon –  Realme Watch.

Pomenućemo neke od specifikacija ovog atraktivnog telefona, koji je inspirisan sportskim automobilima. Pokreće ga Qualcomm-ov procesor Snapdragon 888, u kombinaciji sa 8 GB RAM i 128 GB interne memorije.

Realme GT posjeduje AMOLED ekran od 64,6 inča, rezolucije 1080 x 2400 px, sa osvježavanjem od 120 Hz. Kamere su, takođe, odlične i omogućavaju snimanje vrhunskih fotografija u svim uslovima.

Konkretno, na zadnjoj strani telefona smještena su tri senzora, glavni od 50 MP, ultraširokougaoni od 8 MP te makro senzor od 2 MP. Prednja kamera je od 16 MP.

Telefon dolazi sa baterijom kapaciteta 4.500 mAh, koja je sposobna da omogući cjelodnevni zahtjevan rad i koja se zahvaljujući podršci za super brzo 65 W punjenje do maksimuma napuni za samo 35 minuta. Važno je pomenuti i da ovaj uređaj ima dual Dolby zvučnike.

Realme GT pametni telefon možete naručiti u m:tel web shop-u ili pozivom na telefon 0800 50 000,  a više informacija potražite na www.mtel.ba. Požurite, ponuda važi do isteka zaliha.