Philips televizori unijeće zabavu i svjetlost u vaš dom

Philips televizori imaju tu moć da u vaš dom unesu i novu atmosferu.

Radi se o Ambilight televizorima, sa LED svjetlima iza ekrana, koja reaguju na ono što gledate, obasjavajući prostoriju živopisnom svjetlošću.

U bogatoj m:tel ponudi možete pronaći tri modela različitih dimenzija – Philips 50PUS8118 (Smart), Philips 55PUS8118 (Smart) i Philips 65PUS8118 (Smart).

U pitanju su televizori istih specifikacija, ali različitih dimenzija – od 50, 55 i 65 inča. Svaki od njih uljepšaće vaš dom modernim dizajnom, ali će ispuniti i svoju praktičnu ulogu – učiniće da uživate u svakom sadržaju.

Izvor fotografije: Philips

Ovi 4K LED Ambilight televizori televizori nude kvalitetnu, čistu sliku, ugodnu za gledanje, i realističan zvuk koji prija ušima bez obzira koliko glasan bio. Kompatibilni su sa svim glavnim HDR formatima – tako da ćete moći vidjeti više detalja, čak i u tamnim i svijetlim područjima.

Ugrađene tehnologije Dolby Vision i Dolby Atmos čine da gledate sliku kakvu je reditelj zamislio, bez razočaravajućih scena koje se ne mogu potpuno razaznati, dok zvučni efekti oživljavaju svaku scenu i uvlače vas još dublje u omiljene filmove, emisije, igre…

Ukoliko razmišljate o kupovini televizora, u kompaniji m:tel možete pronaći brojne vrhunske modele, koje možete platiti na rate, bez kamate, a više informacija o njima možete pronaći na www.mtel.ba