Podesite daljinski, m:tel IPTV ima dobre filmove!

Televizija Republike Srpske nam preporučuje porodično i dramsko ostvarenje, film “Istina” sa Ketrin Denev u glavnoj ulozi, koji je pobrao simpatije publike na filmskom festivalu u Veneciji. Subota, 4. mart 2023. godine u 17.40 časova.

Izvor fotografije: Televizija RS

Fabien je zvijezda; glumačka zvijezda francuske kinematografije. Ona samostalno vlada nad muškarcima koji je vole i dive joj se. Nakon što objavi vlastite memoare, njena kćerka Lumir sa suprugom i mladim djetetom vraća se iz Njujorka u Pariz. Međutim, ponovno ujedinjenje majke i kćerke vrlo brzo će prerasti u konfrontaciju: istine će izaći na vidjelo, stari računi će se položiti, a stare ljubavi i nepodnošenja će se priznati…

Mlada ljepotica daće sve od sebe kako bi postala stjuardesa. Da li je to izvodljivo na brz i jednostavan način, saznaćemo u laganoj komediji “Stjuardese lete u nebo”, na TV 1000, u subotu 4. marta u 19.15 časova.

Djevojka iz malog grada sanja o samo jednoj stvari – poslu stjuardese. Međutim , kada se u njene snove uplete i prava ljubav, ona shvati da je došlo vrijeme za tešku odluku. Ostaje dilema: ljubav ili let…?

 Ponedjeljak, 6. marta 2023. godine u 23.00 časova je idealno vrijeme za dobar film. Ovaj put za “Priču o prstenu” sa Širli Meklejn u glavnoj ulozi. UNA TV

Izvor fotografije: UNA TV

Mlada Amerikanka Etel, uoči napada na Perl Harbur 1941. godine, osvaja srca trojice prijatelja. Zavoljevši jednog od njih, Etel mu se zavjetuje na vječnu ljubav i s njim se tajno vjenčava. Ali, mladić će kao pilot poginuti u Severnoj Irskoj 1944. godine, a Etel će učiniti neke stvari zbog kojih će se kasnije kajati…

Film “Dok nisam srela tebe” je fenomenalna ljubavna i romantična priča, a TV HBO 2 nam je preporučuje baš na 8. mart 2023. godine u 15.20 časova.

Izvor fotografije: TV HBO

Luiza “Lu” Klark (Emilija Klark) živi u šarmantnom engleskom gradiću na selu. Bez jasnog pravca u životu, neobična i kreativna 26-godišnjakinja ide s posla na posao kako bi pomogla svojoj bliskoj porodici da sastavi kraj s krajem. Ali, njen veseli pogled na svijet stavljen je na probu kad se suoči s posljednjim izazovom u karijeri. Zaposli se u lokalnom „zamku” i postaje njegovateljica i pratilac Vila Trejnora (Sam Klaflin), bogatog mladog bankara koji je zbog nesreće od prije dvije godine ostao vezan za invalidska kolica i čiji se cio svijet dramatično promijenio za tren oka. Vil više nije avanturistička duša kakav je bio, već je ciničan, ima sve, ali od svega je odustao. Tako ide dok Lu ne odluči da mu pokaže da je život vrijedan življenja.

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu https://mtel.ba/tv-svijet i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.

Osim IPTV platforme, u dobrim filmovima, serijama i dokumentarcima, možete da uživate i putem m:SAT satelitske televizije.