Pitanja iz inboksa – Koji tablet uređaj bi mogla koristiti i moja djeca?

Vaše pitanje: Pozdrav, molim preporuku tableta koji mogu koristiti i moja djeca.

MTEL ODGOVOR: Poštovana,

Iz m:tel ponude možemo izdvojiti i model Lenovo Tab M8 LTE, dimenzija 197.8 mm x 119.8 mm x 9 mm, koji je prilagođen namjeni koju spominjete.

U pitanju je laptop čiji 8-inčni ekran, rezolucije 800×1280 px, smanjuje izlaganje plavom svjetlu koje može biti štetno za vid, posebno kod djece, tako da ovaj tablet bez straha mogu koristiti i najmlađi članovi porodice. S druge strane, dovoljno je brz i moćan da bude od koristi i odraslima, bilo da se radi o poslovnim zadacima, uživanju u filmovima, čitanju, slušanju muzike…

Zahvaljujući kvalitetnom PowerVR GE8320  procesoru i izdržljivoj bateriji kapaciteta 5100 mAh, tablet Lenovo Tab M8 LTE će besprijekorno raditi satima i satima i biti vam na usluzi tokom cijelog dana.

Ukoliko tražite kvalitetan tablet po pristupačnoj cijeni, više informacija o modelu Lenovo Tab M8 LTE pronađite na www.mtel.ba. Ne zaboravite da imate i mogućnost plaćanja na rate, bez kamate.

Vaše pitanje: Zdravo! Na koji način mogu aktivirati roming tarifne opcije u vašoj mreži?

MTEL ODGOVOR: Poštovani,

m:tel roming tarifne opcije su kreirane tako da vam ponude transparentnost, ekonomičnost i najbolju pokrivenost. Vaše je samo da odaberete roming tarifnu opciju koja najviše odgovara vašim potrebama i odabranoj destinaciji te je aktivirate putem aplikacije m:GO ili Moj m:tel i na taj način obezbijedite sebi potpunu kontrolu komunikacije izvan svoje mreže.

Roming tarifne opcije takođe možete da aktivirate i putem servisa Moj meni biranjem koda *100#, a za sve dodatne informacije tu je i 24/7 m:tel korisnički centar koji možete pozvati na broj 0800 50 000 ili ukoliko ste već u inostranstvu, putem broja 066 10 10 10.

Podsjećamo vas da je u svim m:tel prodajnim mjestima u BiH u toku akcija besplatne zamjene vaših 3G starih kartica za nove 4G kartice. Ovo je posebno važno jer razvojem tehnologije i svime onim što nam ona donosi, veliki broj zemalja Evrope i svijeta već je ukinulo komunikaciju putem 3G mreže. To znači da svoj telefon sa 3G karticom nećete moći da koristite za pristup internetu u inostranstvu, te je veoma bitno da se pravovremenom zamjenom kartice pripremite za vaše buduće putovanje i uživate u svom planiranom odmoru.

Vaše pitanje: Preporučite mi neki TV uređaj koji kod vas mogu kupiti na rate. Hvala!

MTEL ODGOVOR: Poštovani,

Ovaj put iz naše ponude izdvajamo vrhunske Hisense televizore i to modele Hisense Smart televizore 50A6K, 55A6K i 58A6K po sniženim cijenama, te Hisense Pro QLED 55E7KQ i 65E7KQ, Hisense Mini LED 55U7KQ i 65U7KQ uz koje na poklon dobijate zvaničnu loptu Evropskog fudbalskog prvenstva u Njemačkoj.

Hisens televizori vam nude sve da na velikom ekranu visoke rezolucije doživite pravu navijačku atmosferu. Uz odličan odnos cijene i kvaliteta, pronađite ih u m:tel ponudi na rate i bez kamata.

Za više informacija o ponudi pozovite 0800 50 000 ili posjetite mtel.ba/mtel-hisense.